Er du en av dem som skal bruke sommerferien til å utforske vakker norsk natur? Da kommer våre tips til smakfull og proteinrik turmat med MagerOst godt med. Disse får garantert plass i tursekken – gang på gang!

Wrap it up! En bedre lefse med MagerOst

Det finnes knapt en enklere og bedre kombinasjon enn lefser og wraps med myk MagerOst og grønne skatter. På 1-2-3 har du en lekker tur- eller lunsjrett, og variasjonsmulighetene er mange. For deg som er glad i MagerOst Jalapeño anbefales en kombinasjon av mango, paprika og rødløk. Hvis MagerOst Pesto derimot er din favoritt, gir en miks av friskt grønt eple, ruccola og avocado en ordentlig smaksfest i lefsen.

Hvis du ikke rekker å lage maten ferdig før avgang, kaster du bare MagerOst-tuben i sekken og smører nisten når du ankommer dagens turmål. Tuben er kjempeenkel i bruk og holder osten god etter åpning – både i og utenfor kjøleskap.

PorsjonsomeLETT

PORSJONSOMELETT: Smaker godt både varme og kalde.

Næringsrike porsjonsomeletter lager du enkelt i muffinsformer. Visp sammen egg med litt salt og pepper, ha blandingen i former sammen med finhakkede grønnsaker (paprika og vårløk gir god smak), skinkebiter og en teskje med MagerOst Skinke, Pesto eller Jalapeño. Stek i ovnen, avkjøl og pakk ned i matboksen.

Et alternativ for deg som heller vil tilberede maten utendørs, er å ta eggeblandingen over på en termos, kaste MagerOst-tuben i sekken og tilberede en hel omelett over primusen eller bålet. Litt salat og brød gjør seg veldig godt sammen med omeletten.

Grove turpannekaker

Pannekaker er minst like gode på den salte siden og kan fylles med så mye godt. Disse kan tilberedes og fylles på forhånd, eller lages over primusen.

Pannekakene er aller best når de er litt lune, men en kald variant gjør også susen. Fyll pannekakene med MagerOst og stekt tilbehør som aromasopp, vårløk, paprika og kokt skinke.

Oppskrift på grove turpannekaker med MagerOst og hele fremgangsmåten finner du her.

GROVE PANNEKAKER: Perfekt nistemat på tur.

 

God tur og riktig god sommer!