Kjenner du at dårlige vaner sniker seg inn i hverdagen, eller at motivasjonen for å holde fast ved sunne og gode vaner begynner å dabbe av litt? Ønsker du å gjøre en endring der du erfarer mestring, glede og energi? Tenker du at du burde gjort noe, men at det aldri passer? 9 av 10 lykkes med Roede metoden. Jeg har lyst å hjelpe og motivere deg til hvordan du kan legge opp hverdagen på en måte som passer ditt sosiale liv samtidig opprettholde nok aktivitet og overskudd. Balanse er viktig! Jeg er 48 år og har tre voksne barn, og jobber til daglig på kontor. Fra jeg oppdaget gleden ved trening i tidlig voksen alder har trening vært en viktig del av min hverdag. Med stillesittende jobb er det ekstra viktig med aktivitet på fritiden. Jeg har også hatt gleden av å jobbe noen år som instruktør på treningssenter, og sammen med min interesse for kosthold og ernæring er dette erfaringer som skaper engasjement for Roede metoden. Det som er fint med Roede metoden er at du lager mat hele familien kan spise, du lærer mye om kosthold og ernæring og om viktigheten av å være i aktivitet. På Roede kurs lærer du også at kvaliteten på maten du spiser har nær sammenheng med overskuddet, energien og opplevd livskvalitet i hverdagen. Alle matvarer er lov å spise, men en må skille på hverdag og fest.

Min erfaring med Roede-metoden: Jeg var på mitt første Roede kurs etter at min mellomste datter ble født for 25 år siden. Jeg ble helt imponert over alt jeg lærte, hvor kjekt det var å komme på kurs og hvordan vi sammen oppmuntret hverandre. Tok da av 10 kg. Men i løpet av et liv er det ting som skjer, flere graviditeter, ting som skjer i familien, jobbsituasjon ol som gjør at en mister litt fokus, og får kanskje ikke trent så mye som før. En merker at kiloer sniker seg på. Slik har det vært med meg også. Noen ganger har jeg justert det selv, men noen ganger har jeg trengt hjelp og tatt en nytt Roede kurs. Det har gjort at det er lettere og lettere å innarbeide seg gode vaner som varer.

Mine beste råd for å lykkes med varig trivselsvekt: Mitt beste råd må være planlegg og registrer hva du spiser. I en travel hverdag og når en kommer sulten hjem fra jobb, og har en time og to før neste aktivitet kan det være vanskelig å ta gode valg. Planlegg litt på forhånd slik at du har noen enkle, sunne alternativer, både til middag og nistemat. Registrer maten du spiser, da har du kontroll og lurer ikke deg selv.

Mine aktivitetstips: Begynn der du er! Ikke sammenlign deg med andre! Tenk på hvor kan du øke aktiviteten? Kan du øke hverdagsaktiviteten? Kan du sette deg som mål å øke med en ekstra treningsøkt? Her hjelper det også med planlegging! Ha gjerne en avtale med ei venninne da er det vanskeligere å ikke fullføre. Noen ganger må disiplin til, har ikke lyst men gjør det likevel - premien er følelsen etterpå! Ingen angrer ei gjennomført treningsøkt.

Sted
Roede Drop-in - 4 møter
Siw Elisabeth Økland
Ølen: Haukelivegen 740
Mandager etter avtale

LEDIG PLASS

Mandager etter avtale
Roede Drop-in - 8 møter
Siw Elisabeth Økland
Ølen: Haukelivegen 740
Mandager etter avtale

FÅ PLASSER

Mandager etter avtale
Roede Hold Vekten
Siw Elisabeth Økland
Ølen: Haukelivegen 740
Mandager kl 16:30

LEDIG PLASS

Mandager kl 16:30
Gratis prøvetime
Siw Elisabeth Økland
Ølen: Haukelivegen 740
Mandager etter avtale

LEDIG PLASS

Mandager etter avtale

Fant du ikke et kurs som passer?

Se våre nettkurs
Roede