Vil du endre dine leve vaner med fokus på alt du kan gjøre som gjør godt for deg? Jeg er opptatt av at kosthold skal være variert og det skal gi overskudd og glede. For at kropp og sjel skal ha det godt er det viktig å ta vare på kroppen, tilføre riktig energi og bruke kroppen aktivt, både i hverdagen og i form av trening. Jeg har alltid interessert meg for mat og trening, og det å få dele min kunnskap med flere er en glede. Jeg elsker å tilbringe tid ut i naturen å tar gjerne kursdeltakere med på opplevelser ute i det fri, det gjør livet rikt. På kurs hos meg får du en allsidig oppfølging, med vektkontroll, trenings tips og du får råd for å få mat glede.

Min erfaring med Roede-metoden: Jeg har selv gått 2 ganger på roede kurs, det har lært meg utrolig mye. Mitt første møte med Roede - metoden var etter min første graviditet, da hadde flere uønskede kg satt seg godt fast og mange dårlige vaner hadde etablert seg over tid. På kurs fikk jeg hjelp til å få kostholdet satt i system å fikk kunnskap om hva jeg egentlig trengte av energi og hvilke energi kilder jeg hadde behov for. Med riktig kunnskap og nye vaner forsvant også de uønskede kiloene og da ble det også mye morsommere å være aktiv.

Mine beste råd for å lykkes med varig trivselsvekt: Spis grønt, grovt og ikke minst nok! La deg inspirere av gode oppskrifter å sett pris på de små tingene. Sosialt med venner må ikke være vin eller mat, det kan likegodt være å møtes for å trene eller gå en tur. Gi det selv variasjon, det gir glede.

Mine aktivitetstips: ha en plan å gjennomfør den uansett om du har lyst eller ikke, du angrer aldri etterpå! Benytt deg av naturen, det krever lite planlegging og det gir deg påfyll både fysisk og mentalt. Om du er litt ustrukturert så er faste treningstider lurt.

Roede Drop-in - 8 møter
Nadia Leinan
Tromsø: Exolo, Vestregata 62C
Etter avtale

LEDIG PLASS

Etter avtale
Roede Hold Vekten Drop-in
Nadia Leinan
Honningsvåg: Pynten 6
Etter avtale

LEDIG PLASS

Etter avtale
Gratis prøvetime
Nadia Leinan
Tromsø: Exolo, Vestregata 62C
Etter avtale

LEDIG PLASS

Etter avtale

Fant du ikke et kurs som passer?

Se våre nettkurs
Roede