Ønsker du inspirasjon og hjelp til å komme igang med en sunnere livsstil? Eller kanskje ønsker du en sparringspartner for å klare å holde på den? Jeg lever Roede-livet og vil gjerne ha deg med på livsstilsendringskurs. Jeg har selv stått der, i starten av en endringsprosess. Jeg vet at du kan, jeg vet du har styrken og ressursene i deg. Med støtte i Roede-metoden ønsker jeg å være nysgjerrig sammen med deg for å finne ut hva som skal til for at akkurat du vil lykkes med å nå målene dine.

Min erfaring med Roede-metoden: Jeg startet livsstilsendring med Roede i 2013. To år senere hadde jeg gjenvunnet full arbeidskapasitet og redusert vekten med 48 kilo. For dette var jeg så heldig å bli hedret med Roedes helsepris i 2016. Her kan du lese mer om livsstilreisen min: https://www.roede.no/ble-pillefri-og-smertefri-med-roede-metoden/ https://www.seher.no/sterke-historier/det-er-fantastisk-a-kjenne-seg-smertefri/64076797 I 2018 ble jeg belønnet for arbeidet mitt for å vedlikeholde vekt og helse. Jeg mottok da ”Hold vekten på nett” prisen.

Mine beste råd for å lykkes med varig trivselsvekt: For å endre livsstil må du endre vaner. Gi deg selv tid til å bygge opp de gode vanene du fortjener i din nye sunne livsstil. På et Roede kurs med meg får du kunnskap og mentale verktøy som vil hjelpe deg å ta de gode valgene for deg selv og din helse.

Mine aktivitetstips: Det kan være vanskelig å komme igang med trening, og for noen kan det være best å starte med kostholdet, og å ta en ting av gangen. Når man så skal igang har jeg tro på å være nysgjerrig på seg selv og å være tålmodig. Det er viktig å kjenne etter hva en selv liker, og hva kroppen responerer godt på. Jeg vil støtte deg i å lete etter treningsform som gir den rette boosten og de gode endorfinene, eller å kjenne på den gode roen underveis i en gåtur. Ta gjerne kontakt med meg hvis det er noe du lurer på. Link til facebooksiden min finner du her: https://www.facebook.com/roedekurslederKariAnneAndersen/

Tid på dagen
Sted

Fant du ikke et kurs som passer?

Se våre nettkurs
Roede