Med POSITIVT fokus på alt det man KAN spise, og ikke så mye på hva man ikke kan , har jeg troen på at endringen blir lettere. Jeg vet at en heiagjeng kan utgjøre forskjellen mellom å lykkes og å ikke lykkes. La meg være din livstilsmentor:-) Livet mitt er svært aktivt, og jeg liker alle former for aktivitet.Gå turer, sykle ,ski og treningssenter i skjønn forening ! Mitt motto er at alt kan prøves, det kan jo være man får en ny favoritt aktivitet! Så selv om mange kjenner meg som en svært aktiv dame, så vil jeg gjerne få hjelpe deg , akkurat der du er i livet nå :-)

Min erfaring med Roede-metoden: For 14 år siden ga jeg meg selv et kurs i bursdagsgave, og bestemte meg for å følge opplegget til punkt og prikke, noe som ga fantastiske resultater, og 15 kg mindre på kroppen min ! Jeg har i etterkant klart å ha Roede metoden med meg i livet, og har holdt vekten stabil siden den gangen . Og nå vil jeg gjerne hjelpe deg til å nå DINE mål !

Mine beste råd for å lykkes med varig trivselsvekt:  ! Tenk på dette som en varig gave til deg selv og kroppen din. Vær nøye med å logge alt i begynnelsen, sa får du se eksakt hva 100 gr er. Logg også all mosjon, det er super-motiverende ! Til sist : ROS deg selv, du gjør noe svært viktig for helsa di ! Roede livstilen gir hele familien en sunnere hverdag .

Mine aktivitetstips: Gi kroppen og hodet frisk luft hver dag ! Ta utfordringer litt utenfor komfort sonen, det kunne jo hende du oppdager at du bare elsker Zumba eller ikke kan klare deg uten spinningtimene ? Håper vi sees på kurs :-)

Sted
Roede Hold Vekten
Ingrid Jansen
Alta: Tollevikbergan 5 H0101
Tirs. 17:00

LEDIG PLASS

Tirs. 17:00
Roede Kroppsanalyse
Ingrid Jansen
Alta: Tollevikbergan 5 H0101
Etter avtale

LEDIG PLASS

Etter avtale

Fant du ikke et kurs som passer?

Se våre nettkurs
Roede