Jeg jobber som fysioterapeut og treningsådgiver kommunalt og privat. I hverdagen min jobber jeg med fokus på god helse og regelmessig trening. Det er viktige faktorer for å endre livsstil. Erfaringen jeg har som Roede kursleder sier meg at det er viktig å ta små skritt om gangen, trives undreveis og ikke minst stå løpet helt i mål. Målrettet jobbing med velfortjent belønninger underveis gir motivasjon og mestringsfølelse. Husk det er lettere sammen.

Min erfaring med Roede-metoden: Først og fremst er god helse det viktigste for meg. Jeg er opptatt av å få kvalitetstid med familien i en travel hverdag. Jeg liker å holde meg i form med jogging, fotball, styrketimer og generell fysisk aktivitet. På fritiden står reiser, interiør og matlaging som hovedinteresser.

Mine beste råd for å lykkes med varig trivselsvekt: Sett deg realistiske delmål som gir motivasjon til å jobbe helt til du når hovedmålet ditt. Bruk tid på å planlegge måltidene og nyt maten, gjerne sammen med familie og venner.

Mine aktivitetstips: Trening MÅ stå på timeplanen, da er det letter å gjennomføre. Avtal gjerne med en venninne eller kompis, lettere sammen.

Roede Drop-in - 8 møter
Inger Helen Tørum
Kristiansand S: Gyldenløvesgt. 5
Etter avtale med kursleder.

FÅ PLASSER

Etter avtale med kursleder.
Roede Hold Vekten Drop-in
Inger Helen Tørum
Kristiansand S: Skippergt. 37
Etter avtale med kursleder!

LEDIG PLASS

Etter avtale med kursleder!
Roede Kroppsanalyse
Inger Helen Tørum
Kristiansand S: Skippergt. 37
Etter avtale

LEDIG PLASS

Etter avtale

Fant du ikke et kurs som passer?

Se våre nettkurs
Roede