Ny Kavli MagerOst ble stemt frem i Roede. I høst fikk den populære MagerOst-serien et femte medlem, med nyheten soltørket tomat. Smaken stod høyt på ønskelisten til mange Roede-medlemmer.

Vil du være med og avgjøre hvilken smak Kavlis neste MagerOst skal ha?

Står en ny MagerOst øverst på ønskelisten din?

Fortell oss og si din mening om hvilken smak du vil ha på neste MagerOst her!

– Soltørket tomat balanserer MagerOst-serien perfekt for alle dem som ønsker seg en mild smak som også er uten kjøtt, sier produktsjef i Kavli, Ann Kristin Vinje Thomassen, om lanseringen.

I høst fikk den populære MagerOst-serien et femte medlem, med nyheten soltørket tomat.

Pålegg og mellommåltid i én

Lettprodukter øker i popularitet og Kavlis MagerOst har hatt høy vekst de siste årene. Thomassen peker på flere årsaker til suksessen, men trekker frem særlig to ting.

– Mange tenker at lettprodukter har mindre smak, men det er ikke tilfellet med MagerOst-serien. De fire variantene på tube har alle fyldige smaker og vi vet at smak er nummer én for smøreost-entusiasten. I tillegg kan suksessen linkes opp mot en økende etterspørsel for gode, sunne mellommåltider i en travel hverdag. Den praktiske tuben gjør MagerOst til et pålegg som også fungerer kjempebra i måltid utenfor hjemmet, sier hun.

Den lette smøreostserien er spesielt populær i aldersgruppene 50 – 69 år og hos unge under tretti.

– Uavhengig av alder, har målgruppen til MagerOst fokus på et sunt kosthold, forteller produktsjefen, som håper at Roede-medlemmene vil legge sin elsk på den etterspurte nyheten.

Les også: Folket har talt – ønsker seg denne osten.