Info og tilbud fra kursleder: Du vil motta epost med engasjerende og nyttig informasjon, tips og tilbud direkte fra den Roede-kursleder du sist gikk på kurs hos inntil 4 ganger pr måned. Om du ikke har gått på kurs hos noen kursleder vil du få informasjon, tips og tilbud fra en kursleder på Roede-kontoret. Du kan når som helst melde deg av listen ved å klikke på lenken i bunn av epostene eller administrere dine abonnement på «Min side»

Dagens middagtips: Du vil motta e-post som inneholder dagens middagstips, samt nyttige artikler og tilbud fra Roede AS hver dag. Du kan når som helst melde deg av listen ved å klikke på lenken i bunn av epostene eller administrere dine abonnement på «Min side»

Nyhetsbrev fra Grete Roede (Lettere Helg): Du vil motta epost fra Grete Roede med spennende artikler og tilbud 1-2 ganger pr uke. Du kan når som helst melde deg av listen ved å klikke på lenken i bunn av epostene eller administrere dine abonnement på «Min side»

Ønsker ikke nyhetsbrev: Du vil ikke motta eposter med informasjon og tilbud fra Grete Roede foruten informasjon knyttet til gjennomføringen av ditt kurs.

Mailchimp
Vi bruker MailChimp som vår plattform for utsendelse av nyhetsbrev. Ved å abonnere på ett eller flere av disse bekrefter du at du aksepterer at informasjonen du oppgir blir overført til MailChimp for behandling i samsvar med deres personvernregler og vilkår.