Ønsker du å lage sunnere måltider i hverdagen men vet ikke helt hvordan du skal gå frem? Roede-kjøkkenet er basert på sunn mat som passer for hele familien og er et variert kosthold som inkluderer mange forskjellige matvarer – slik at du får et balansert kosthold. I Roede har matglede en dobbelt betydning. Med det mener vi at det er viktig at maten vi spiser smaker godt og at den gir oss det overskuddet vi trenger i en hektisk hverdag.

Få gode praktiske tips til hvordan du tar de smarte valgene på Roede matlagingskurs

Matlagingskurset skal:

  • Inspirere til nye oppskrifter samt sunn og god mat i hverdagen
  • Gi praktiske og bærekraftige tips på kjøkkenet
  • Gi deg et innblikk i Roede-metodens matglede
  • Tips til å ta de sunne og smarte valgene som er bra for deg
  • Trygge deg til å lage enkel og sunn mat for hele familien

Vi kan tilby forskjellige typer matlagingskurs -> her holdes det nå Roede matlagingskurs.

Er dere en gruppe kan du ta direkte kontakt med kursleder og avtale eget matlagingskurs for gruppen – her kan du finne kursledere som holder matlagingskurs.

Vegetarmat
– En voksende trend er å inkludere vegetariske middager inn vårt kosthold – noe som er både bærekraftig og skaper god variasjon. Så dette kurset er for deg som er glad i kjøtt, men også ønsker å bli inspirert til å lage smakfull og mettende vegetarmat til deg og familien. Vi lager  retter som  lett kan bli familiens favoritter.

Streetfood
– Har du vært utenlands og kjøpt «Street food», gjerne kalt gatemat på norsk? Småretter du gjerne kjøper fra tralle eller en food truck mens du vandrer gatelangs. Bli med å lag spennende street food-retter på Roede matlagingskurs.

Smak av Italia
– For deg som elsker Italia og har lyst til å lage italiensk-inspirerte retter fra Roede-kjøkkenet. Her vil vi lage noen velkjente retter, kjennetegnet av de gode, fristende råvarene og de ofte ganske så ukompliserte oppskriftene.

Lettvint og sunt med fisk
– Synes du det er vanskelig å lage mat med fisk og få i deg anbefalt mengde til deg og familien? På dette matlagingskurset gir vi deg tips og inspirasjon til enkle og sunne middagsretter med fisk samt tips til hvordan du kan inkludere smakfulle fiskepålegg i brødmåltidene.

Mellommåltid
– Vet du hvorfor det lurt å legge inn mellommåltider i løpet av dagen? Bli med på matlagingskurs om dette temaet og få tips til å lage smarte lettvinte småmåltider som gir deg matglede og overskudd i hverdagen.

Pris for Roede matlagingkurs  er kr 999,- per deltaker.

 

Det er enkelt å melde seg på

Gjør det på roede.com eller ring oss på 66 98 32 00. Velg mellom kurs i gruppe, én-til-én eller nettkurs.

Vi gleder oss til å se deg!

Finn ditt kurs