Finn et kurs som passer for deg

Vi har et stort og fleksibelt kurstilbud over hele landet. Du kan alltid finne et kurs som passer for deg i din hverdag.

Roede Standard – kursklassikeren

Alle Roede-kurs bygger på standardkurset vårt. Her lærer og opplever du hvordan det er mulig å gå ned inntil 1 kilo i uken ved å spise vanlig sunn mat. En dyktig kursleder og felleskapet i gruppen bidrar til at du både får motivasjon, inspirasjon og kunnskap til å leve sunnere og mer aktivt.

LES MER >

Maxi

Maxi-kurset er for deg som skal ned mer enn 20 kg. Deltagerne har ofte andre utfordringer enn de som kun skal ned noen få kilo. I denne situasjonen er det vanlig å gå lenge på kurs. Her er det en stor fordel å være i en gruppe. Ofte følger medlemmene hverandre over lang tid, blir godt kjent og trygge på hverandre.

LES MER >

Aktiv

Mange sliter med å komme i gang med treningen. Roede Aktiv hjelper deg ikke bare med vektreduksjon og sunt kosthold, men også med fysisk aktivitet.
Målet med treningen er å forbrenne kalorier, i tillegg til å komme i bedre form. Treningsglede er et sentralt ord på Roede Aktiv.

LES MER >

Mann

På Roede Mann lærer du å spise mat som du blir mett av, samtidig som du går ned i vekt.
Menn har ofte andre mål og utfordringer knyttet til vektreduksjon enn kvinner, og temaene på Roede Mann er spesielt tilpasset dette. Du får kunnskap om sunt kosthold og fysisk aktivitet, og lærer hvordan du skal leve med nye og sunne vaner over tid.

LES MER >

60 +

Roede Senior er for deg over 60 år. Kurset har samme innhold som Roede Standard-kurs, men er tilpasset din alder, livsstil og utfordringer.

Du vil få en god helsegevinst dersom du reduserer vekten og samtidig kommer i gang med et sunt kosthold og noe trening.

LES MER >

Hold vekten

Roede Hold Vekten er kurset for deg som har nådd trivselsvekten og ønsker å holde den over tid. Det er mye lettere å holde trivselsvekten når du har gjennomført et Roede Hold Vekten-kurs.
Undersøkelser viser at ca. 60 % av de som har gått Hold Vekten-kurset har trivselsvekten i behold etter 3 år.

LES MER >

Ung

Roede Ung er spesielt tilpasset deg mellom 18 og 25 år. Du treffer en kursleder som forstår deg godt, og som kan gi deg smarte tips om hvordan du kan leve sunt i hverdagen.

Du får råd om hvordan du kan lage raske og sunne middager, lett snacks og gode matpakker og hvordan du kan velge riktig mat og snacks på kafé, kino eller restaurant.

LES MER >

Nettkurs

Et Roede-kurs på nett kan du ta når som helst og hvor som helst – du trenger kun pc og nettilgang. Du får kursbok, samt din egen kursleder som gir deg individuell oppfølging via din nettside, hver uke.
Nye kurs starter hver uke. Du velger det kurset som passer best for deg, og her kan du enkelt og sikkert bestille plass.

LES MER >

Nettflex

Vårt mest fleksible kurs! Her kombinerer vi nettkurs og møte med kursleder etter ditt behov! Ta kurset når du vil og hvor som helst – på mobil, PC eller nettbrett.
Kurset skreddersys din livssituasjon.For deg som ønsker å møte kursleder – men ikke nødvendigvis hver eneste uke.

LES MER >

For en eller to

På Roede For 1 jobber du alene med din kursleder. Tar du med en venn blir det Roede For 2.
Disse kursene starter fortløpende, og du kan melde deg på akkurat når det passer deg.

 

LES MER >

Drop in

På dette kurset får du personlig vektoppfølging en gang i uken.
Kurset passer for deg som har gått på Roede-kurs tidligere og som ikke har tid til eller ønske om å følge et Roede Standardkurs.

 

LES MER >

Coaching

Ønsker du konkrete verktøy til personlig utvikling innenfor livsstil, vektreduksjon og helse? Skaff deg en egen Roede Livsstils-Coach! Coachingen er forankret både innen eksistensiell filosofi, humanisme, kognitiv psykologi, prestasjonspsykologi og gestaltpsykologi.

LES MER >