Nå er det 8-års jubileum for Roede-camp, og i 2022 foregår det igjen på Vestlia på Geilo, den 6-8. mai.

Så tenker du kanskje, hvorfor skal jeg velge akkurat denne campen? Det florerer av ulike helger… Jo, fordi på vår helg får du testet ut mange forskjellige treningstimer og kun delta på nyttige foredrag som vil gi din selvtillitt en boost. På vår camp får du trent mye, i form av styrke- og kondisjonstrening, samt strekk, yoga og rolige timer. Og sist, men ikke minst, kan du delta på et matlagingskurs med kokkene bak Roedekassen, Johannes fra Godtlevert.no og vår egen matfaglige ekspert, Unni Coldevin.

Vi skal bo på Vestlia Resort som er et lunt og koselig lodgehotell på Geilo. Hotellet har en unik beliggenhet med flott turterreng rett utenfor døren.
Du vil lære mye nytt, og sitte igjen med økt kunnskap. Dette blir en helg som vil gi deg en positiv boost, sammen med mange fine folk!

FOTO: Bilder fra tidligere Roede-camper!

Fremdeles ikke overbevist?

Dette er en helg som passer for ALLE!

Det er variert trening, du kan være med på så mye eller lite du vil. Du bestemmer! Det blir også mulighet for å nyte vakker natur – alternativt kan du nyte deilige behandlinger i spa-avdelingen. Denne helgen passer for både kvinner og menn. Og du vil garantert bli kjent med mange andre hyggelige mennesker. 

Dette sier noen av våre tidligere deltakere

– «Blide og hyggelige mennesker, gode motivatorer. Muligheter til å prøve for meg nye treningsformer! Instruktører og foredragsholdere – meget bra.»

– “På denne camp-en følte jeg meg ikke dum eller utrent, men ivaretatt og trygg. Mange ulike mennesker og felles var at de heiet hverandre frem, noen utrente som meg og noen bedre trent, alle like hyggelige.”

– «Masse fin trening og mange trivelige mennesker»

– «Hyggelig samvær! Masse bra aktivitet. Flott å bli kjent med ulike treningsformer. Interessante foredrag.»

– «Fantastisk hotell, stemning, foredrag, yoga, pilates. Kosa meg!»

Mange gode trenere og foredragsholdere

Her er noen av de som er klare til å gjøre dette til en helg du sent vil glemme:

Nicole Bekkeseth

– En aktiv småbarnsmor som heier på at “all aktivitet er bedre enn ingen!” Hun jobber som coach og kursleder i Roede og er personlig trener. Du har kanskje sett henne på en av Roedes onlinetimer? Hun vil at alle skal få være med og legger opp til lavterskel øvelser der alle, uansett treningsbakgrunn, skal få det til. Hun har en mastergrad i ledelse, markedsføring og økonomi, men etter 7 år i finansbransjen fulgte hun drømmen og skiftet beite. Med seg på veien har hun samlet sertifiseringer og erfaring som coach (NLP/Erickson), personlig trener (AFPT), Aktiv-kursleder i Roede, Zumba-trener og instruktør i alpint. Hun er opptatt av at kropp og hode skal spille på lag, og fokuserer mye på den mentale biten i sine kurs og foredrag. Bli inspirert til en sunn livsstil og bli bedre kjent med “Nicki” på Instagram: @nickibekk

Charlotte Hagen

– Er en energisk Nordfjording som har slått leir i Bergen. Der holder hun kurs for Roede, både fysisk og på nett – og digitalt. Hun har også skrevet mange innlegg for Roedemagasinet som Roede-blogger, som du kan lese her: https://charlottehagen.roede.com/min-blogg. Ved siden av Roede-jobben er hun ansatt hos kleskjeden MATCH, og er instruktør på treningssenteret Spenst Nesttun. På fritiden går hun på fjellene så ofte hun kan. Visjonen til Charlotte er å hjelpe andre til å finne gløden i sine øyne – både gjennom sin kursvirksomhet, i sin jobb innen mote og som instruktør. Alle kan klare det, mener hun! Hun stortrives i alle sine roller. Vil du le og ha det gøy, samtidig som du trener, er det bare å velge noen av Charlotte sine økter.

Lene Grøsland

– Har drevet med dans og turn siden hun var barn. I 1993 startet hun som instruktør og har siden jobbet med flere former for gruppetrening. Hun har drevet eget senter og har ellers bred erfaring fra salg og markedsføring fra SATS, Mexx og Abilica treningsutstyr, Polar med pulsklokker og i QiCraft med Technogym treningsutstyr. Lene har også erfaring i kostholdsveiledning og livsstilsendring fra sin jobb som både kursleder og regionsjef i Roede. Hun kjører treninger og yoga på SATS Drammen,og er en energisk og motiverende instruktør som drar deg igjennom øktene til bra musikk, og med morsomme trinn og øvelser. Hun har også instruert på flere conventions- og treningscamper både i inn og utlandet. Hun er utdannet mental trener og har master coach innenfor NLP, og er yoga utdannet fra HiYoga. Lene er opptatt av at DU skal ha det gøy på trening, være fornøyd med deg selv og det du får til, samt ha en balanse i alt du gjør i livet… litt av alt! Hennes motto er «Gi gode opplevelser som fører til økt livskvalitet og bedre helse!

Linda Hetlevik

– Jobber som regionsjef for Roede AS i region Vest. Linda har vært kursleder siden 1986, og har relevant utdanning innen ernæring og trening. Hun har vært instruktør for gruppetrening i sal og på sykkel siden 1998, og er instruktør på Spenst Nesttun der hun også har Roede Aktiv-kurs med trening. Hun trives veldig godt med å hjelpe mennesker ned i vekt og til en aktiv livsstil. Linda er en sprudlende og motiverende instruktør som heier alle frem på sine økter.

Ann Kristin Falla

– Er en av våre mest erfarne kursledere og har vært kursleder i over 30 år. Du kan glede deg til et morsomt foredrag med mye glimt i øye der hun forteller om sine erfaringer på godt og vondt.

Unni Coldevin

– Jobber i fagavdelingen hos Roede. I tillegg holder hun Roede-kurs med trening. Hennes drivkraft er å se at andre lykkes med å bli en sprekere, sterkere og gladere utgave av seg selv! Etter 17 år i Roede er hun overbevist om at et sunt kosthold og sunn livsstil gir et godt grunnlag for en sterk og robust kropp, som gir overskudd til å kunne gjøre det man ønsker og drømmer om. Hun ønsker å inspirere andre til å ta smarte matvalg som smaker godt og som er nyttige for kroppen. Selv har hun funnet ut at trening skal være enkelt, realistisk og lystbetont slik at man har lyst til å fortsette.

Unni er utdannet faglærer i ernæring, helse og kroppsøving, og har jobbet flere å som lærer i videregående skole. Hun har jobbet som fagansvarlig innen kosthold og trening hos Roede siden 2003. Fra 2016 har hun samarbeidet med Johannes Grødal om å utvikle sunne og smakfulle middagsretter til Roedekassen i Godtlevert. Dette er et spennende prosjekt hvor målet er å skape en matkasse som passer for alle som ønsker litt sunnere hverdagsmiddager som smaker for hele familien. Bli med Unni på en god treningsøkt ute og matkurs sammen med Johannes.

Johannes Grødal, Godtlevert

– Johannes er utdannet kokk, har en bachelor i ernæring og er personlig trener. Han har siden 2005 arbeidet i restaurant, catering- og kantinebransjen. Kokkefagbrevet tok han i 2008, og han har siden den gangen arbeidet i Bergen, Stavanger og de siste årene i Oslo. Han har vært innom flere restauranter, offshorenæringen, statlig og kantine. I årene 2014-2017 jobbet han som personlig trener- og kostveileder i SIO, på Blindern.

Fra 2006 har han jobbet i Godtlevert og blant annet skrevet menyer, jobbet med konseptutvikling og produktutvikling i Godtlevert.no. Han er med å utvikle oppskrifter til Roedekassen i samarbeid Unni Coldevin. Hvor fokuset har vært å lage sunne, næringsrike og spennende retter for hele familien.

Til matkurset håper han at mange melder seg på! Temaet vil i år være smakfull fisk med spennende tilberedningsmetoder.

Alle som deltar på matkurset lager selv maten med ferske råvarer fra eget kurshefte, og vil underveis få instrukser og tips av Unni og Johannes. Vi avslutter kurset med å smake på den deilige maten!