Eirin_Prinsesse bilde_1000x650

Da er vi skikkelig igang, og jeg tenkte jeg skulle skrive litt om hvem jeg er.  Jeg er et midtsommerbarn som så dagens lys St. Hans aften i 1964. Jeg bor i Sandefjord eller Sommerfjord som vi liker å kalle det.  Mine to største gevinster i livet heter Sebastian som er 23 år og Herman som er 21.  Begge gutta har forlatt redet for å studere, rart men også litt godt. Det er jo naturens gang at de skal ut å fly med egne vinger etterhvert.

gutta

Heldigvis bor jeg ikke alene, men deler både spiskammer og sovekammer med Jan Erik. Han har gitt meg tre flotte bonusbarn, deriblant lille Sol på 5 år som virkelig er sola til alle oss andre.

Jeg jobber full tid med Roede metoden, både lokalt her i byen og med nettkurs.  Det er noe som heter at tiden går fort i godt selskap og det kan jeg skrive under på. 16 år har det gått siden jeg holdt mitt aller første kurs, og 11 år siden jeg skrev mitt første ukebrev på nettkurset.

Jeg er overbevist om at mye av prosessen sitter mellom ørene på oss, så i kurssammenheng vil dere nok finne ut at jeg er veldig opptatt av det mentale og visualisering av forskjellige situasjoner.PippiAntagelig har jeg vært hund i et tidliger liv.
Med en gang ordet tur blir nevnt så setter jeg meg ned, gir labb og sier – som mine nærmeste vil kjenne igjen – jæi vi væææme :)
Jeg elsker turer og da mener jeg all slags tur…

Sykkeltur på fjellet

Sykkeltur på fjellet

Kajakktur med god venninne

Kajakktur med Vibeke som er både kollega og sjefen min, men aller mest bestevenn

Skogtur med to av favorittene

Skogtur med to av favorittene

Jentetur

Jentetur

Fisketur

Fisketur

Skitur

Og ikke minst favoritten – skitur – både i Norge og som her i Østerike

Nå høres det jo ut som om dette skal være en reiseblogg og det skal det forsåvidt ikke. Men siden jeg har blitt spurt om å være en Roede blogger så må jeg jo blogge om mitt liv og hvordan jeg lever. Jeg vet at veldig mange av dere som leser dette også liker tur.

Noen liker sydentur, noen liker fjelltur, noen har campingvogn eller som oss – bobil. Noen har båt og er hele sommeren på båttur, og veldig mange er på hyttetur flere ganger i løpet av året. Noen ved sjøen, noen i skogen og andre til fjells.

Jeg har vært kursleder i over 16 år, og vet at noe av det som er vanskelige underveis i prosessen er nettopp når man skal på tur. Derfor kommer jeg til å skrive littt om hvordan vi har det på tur og takler de utfordringene i forhold til mat, drikke og aktivitet underveis.

IMG_3405

Sommerlunsj i Italia

Selvfølgelig har jeg også en hverdag og den skal også få sin plass underveis. Det er jo som kjent flest hverdager!

Iblant er det også viktig å bare være seg selv, slappe av og rett og slett finne frem prinsessen i seg. Det er ikke så mye som skal til for å kjenne på prinsesse følelsen. Det kan være så enkelt som å få en kopp kaffe på sengen en søndag morgen, eller få beskjed om at badevannet er klart.

Bare for å nyte

Bare å nyte

En av mine favoritt prinsesse sysler er å sette meg i godstolen med en god bok og bare forsvinne fra hverdagen.
Å være med gode venninner og skravle, le, spise god mat og drikke litt vin er også en høydare – da forvandles vi til prinsesser for noen timer hele gjengen.

De beste prinsessene

De beste prinsessene

Og det er nettopp det jeg skal gjøre denne helgen, med nettopp disse prinsessene. Det er derfor på tide å gi seg,  jeg må nemlig ta et lite dykk inn i skapet for å finne ut hva aftenens antrekk skal være…

Ha en fin fin helg der ute og husk at «Vi må danse før vi dør og nyte sola før det snør».

 

Klem Eirin :)

 

Innlegget Reisenisse og litt prinsesse ! dukket først opp på Eirin Heiland.