Til tross for mye informasjon der ute, er det slik at folk flest ikke greier å gå ned i vekt på egenhånd.

Det er mange gode grunner til at vi ikke får det til, selv om det å bli lettere er vårt største ønske. Det mangler ikke på råd om hvordan gå ned i vekt, og heller ikke om trenddietter, kutt ut ditt, kutt ut datt og «så raser du ned i vekt»-påstander.

Vi ønsker alle en «quick fix»: En pille som mirakuløst kan skru opp forbrenningen, eller å bli slank ved å spise såkalt supermat. Mange tenker at det kan skje mirakler med kroppen av seg selv, uten innsats. Det gjør det ikke!

Du er smart – for du tar tak

Deltakere hos oss vil bli belønnet. De vil oppnå målet sitt og glede seg over resultatene. For de har meldt seg på Roede-kurs. De har bestemt seg for å investere tid og penger på prosjekt seg selv. Den indre drivkraften og motivasjonen vi har til å gå ned i vekt vil lønne seg ved å gå «all-in» og holde på fokuset. Dette samlet gir det beste utgangspunktet for å lykkes.

Stadig mer forskning viser sammenhengen mellom livskvalitet og kosthold.

Når vi skal begynne å ta andre valg enn vi pleier, er det om å gjøre å ta de riktige valgene. Vi skal velge den næringen som gjør oss sunnere, ikke bare slankere. Og vi skal velge den sammensetningen av mat som gjør at kroppene våre jobber mest mulig effektivt, samtidig som vi ikke lever med sultfølelse og kjip mat. Og det blir om å gjøre å bevege seg mer, og trene ut fra eget ståsted og egne forutsetninger.

Vi har solid kunnskap og en metodikk som gir dokumenterte resultater. 82 % av de som følger Roede-metoden får sunnere matvaner.

Les også: Det er aldri for sent å få gode vaner.

Som deltaker på Roede-kurs vil vi dele av vår kunnskap gjennom boken som gir vi deg vår hemmelige oppskrift – og du trener på den sammen med oss slik at du får nye vaner som varer.

Sikre deg et langt liv med gode vaner. Meld deg på i dag på Roede.com. Tast inn ditt postnummer, finn en kursleder der du bor eller velg videomøte/nettkurs.

Meld deg på kurset NYE VANER SOM VARER. Det er først når du har meldt deg på et kurs at du velger om du vil gå på Roede Kickstart-meny eller Roede Balansert-meny, der man går saktere ned i vekt.

Lykke til med prosjekt deg selv!

Finn ditt kurs