Er det flere enn meg som får lyst på noe søtt og godt på kveldene? 

For meg har det alltid vært viktig å kunne kose seg litt ekstra,  og nå som sommeren er her skal jeg innrømme at suget etter noe søtt, salt og godt til stadighet melder sin ankomst. Før jeg startet på Roede-kurs inkluderte denne kosen både sjokolade, vin, is, potetgull, kaker og bakst regelmessig – kjenner du deg igjen? Så kom dagen hvor jeg «plutselig» hadde fått en overvekt på 18 kg, og Roede-kurs ble neste stopp. Jeg viste at mine kosematuvaner måtte endres, men samtidig ville jeg ikke droppe det helt. Derfor måtte jeg finne meg alternativ til den usunne matkosen.

vannmelon

En av mine HVERDAGSKOSfavoritter be VANNMELONSALATEN til fra Grete Roede.

Den inneholder bare 3 ingredienser, og mange vil nok tro at den er for enkel til å være god. Da tar du grundig feil. Flere av mine kursdeltakere reagerer på samme måte som meg – de blir HEKTA! Det gode nyheten er at det er helt greit å bli hekta på denne, fordi den er sunn og kalorifattig. Kun 35 kcal pr porsjon.  

vannmelonsalat

vannmelonsalatos

Håper det smaker!

Limen fra Grete Roede-oppskriften ble i kveld byttet ut med sitron. Man tar det man har, heldigvis utgjør ikke sitronen noen store kaloriendringer:-)

Smil fra Kristine Kursleder

Innlegget Hverdagskos – Vannmelonsalat dukket først opp på Kristine Telebond.