Ikke tenk at du skal slanke deg én eneste gang mer i livet. Det funker ikke. Det ender bare med at du legger på deg igjen … i jula, i ferien eller når du ikke gidder mer.

Helt ny tilnærming

Ingen vil veie 20 kilo for mye, men de fleste tenker «heller det enn å plage meg selv med noe som likevel ikke virker». Her kommer en helt annen måte å tenke på:

Ikke innfør én eneste ny ting i livet, som du ikke greier å fortsette med!

I praksis betyr det for eksempel at du ikke skal bestemme deg for å kutte ut sukker, hvis du vet at du aldri vil greie å kutte ut kaker eller alkohol for resten av livet.

Aldri si aldri!

Den nye måten å tenke på innebærer at hvis du bestemmer deg for noe som inneholder ordene «aldri», «alltid» eller «bare», så ombestem deg før du starter. For eksempel hvis du tenker «aldri drikke brus», «alltid gå en tur etter middag» eller «bare spise grønnsaker», skal du spørre deg selv: Er det realistisk? Kommer jeg til å greie å gjennomføre dette for resten av livet? Og hvis svaret er «nei», bør du heller bestemme deg for noe annet.

SUNN MAT: Sunn mat er ikke ensformig, slik mange tror. Det gjelder bare å spise smart!

Små endringer for å snu utviklingen og bli kvitt uvaner

Roede har slanket nordmenn i snart 45 år. De fleste har lykkes, men mange har dessverre også har gått opp igjen senere i livet. Derfor har vi sluttet å bruke ordet slanking. Nå sier vi heller «sunne vaner som varer». Når du melder deg på et gruppekurs eller nettkurs, bruker vi først litt tid på å bli kjent med hvordan du lever, trener og spiser. Deretter foreslår vi små endringer, som vil føre til at vektkurven din peker nedover – og ikke oppover.

Det unike med oss, er at du selv får bestemme hvilke endringer du ønsker å innføre i livet ditt. Og sammen jobber vi med å få deg på sporet av de sunne vannene som varer. Hvis du for eksempel veier 20 kilo mer enn hva sunt er, har du sannsynligvis brukt 10 år på å bli såpass overvektig. Det betyr at livsstilen din ikke nødvendigvis er så usunn. Mest sannsynlig er det bare små endringer som skal til for å snu utviklingen.

Finn kurs nær deg

 

Roede kickstart menyer

Har du dårlig tid?

Det å slanke seg vil for evig og alltid være koblet til «slank før bikinisesongen», «slanke meg så jeg kommer inn i dressen», «slanke meg før ferien» eller «bli kvitt mageefettet». Markedet er fullt av tilbud til deg som vil slanke deg. Noen er fryktelig dyre, noen virker ikke i det hele tatt, noen setter kroppen din i en tilstand som gjør at du er dømt til å gå opp igjen den dagen du avslutter kuren, og noen er direkte farlige. Ny forskning viser imidlertid at hvis du gjør det på den riktige måten, er det ingenting i veien for å gå ned mange kilo på kort tid. Derfor har vi utviklet en metode som heter Roede Kickstart.

Dette er for deg som vil ha et svært raskt vekttap i starten, men som også vil få til endringer som ikke fører til at du går opp i vekt igjen når kurset er ferdig.

Les ogsåHva er Roede Kickstart og Hva er Roede Balansert?

Mye for pengene

Når du melder deg på, får du 16 kursmøter, som enten foregår lokalt der du bor eller på nett. Kurset inneholder også en valgfri meny, eller en miks som er tilpasset din situasjon og smak. Underveis får du personlig oppfølging, tilgang til Roede-appen og – det viktigste – resultater du blir fornøyd med. Meld deg på nå!

Vi lover nye vaner som varer

Derfor har vi skreddersydde produkter og løsninger. Prøv oss i 4 uker og se om det er noe for deg. Det er alt du forplikter deg til. På den korte tiden rekker å gå ned ca. 3-4 kilo, oppleve merkbart mer overskudd og energi. For å kunne love varige endring og nye vaner som varer, blir de aller fleste lenger hos oss. Derfor har vi et fleksibelt medlemsystem med bindingstid på kun 4 møter. Prøv oss og opplev selv de positive endringene. Gå inn på Roede.com og meld deg på!

Du kan få full digital kursleveranse, en kombinasjon av digitale og fysiske møter, eller vårt størst produkt som er ukentlige fysiske møter.

Roede – din beste forsikring for en varig sunn helse og et godt liv!

Finn ditt kurs