Se for deg 50 mennesker, alle har de forskjellig historie. Noen er rolige og avbalanserte, andre hyper. Innimellom finner vi noen som er sjenerte og andre som tar rommet. Noen har nesen i sky, en annen ser i gulvet. Kreti og pleti. Forrige torsdag var en diger bukett av slike mennesker plassert sammen på en staselig fest på Nesøya utenfor Oslo. Lett smånervøse for kvelden og hva den skulle bringe. Men alle visste at det skulle bli fest. Årets hedersfest for Grete Roedes stab og deltakere var i ferd med å bli blåst i gang.

Tenk hvor mange kilo denne gjengen har mistet til sammen…

Jeg var så heldig å ha med meg to av malerguttene “mine” til Oslo denne helgen. De var staselig dresset opp, og damen i resepsjonen på hotellet kastet lange blikk etter de. Før vi ble kjørt avgårde til festen, tok vi oss tid til å hilse litt på de andre som var ankommet.

Det var ingen problemer å få praten til å gå – for tross ulikheter hadde vi alle noe til felles: Et lettere liv med Grete Roede.

Det var en nervøs gjeng som entret hagen på Nesøya for å bli fotografert og gjort stas på – men det kom seg etterhvert. Et lite glass sprudlevann eller to gjorde bokstavelig talt susen:)

13987741_1423229937703633_645503819_o

To nervøse malere, og jeg.. SÅ stolt av å kunne gå frem å motta pris med en deltaker i hver arm:)

Les historien om malergutta her

Lettere sammen - pris. Vi manglet en av malerne, men Trond og Alexander har gått sammen på kurs for å legge om sin livsstil.

Lettere sammen – pris. Vi manglet en av malerne (Trond), men Rune og Alexander har gått sammen på kurs for å legge om sin livsstil.

Rune (2)

Rune vant prisen for Årets mannlige slanker, Hordaland. 24 kilo i minus!

Flotte Monica, som har slanket bort ufattelige 84 kilo. Sammen med min herlige kollega Linda Schnelle som sin inspirator på store deler av veien.

Les Monicas utrolige historie her.

Men det var ikke kun bergensere som mottok priser denne kvelden. Under festmiddagen ble det utvekslet mange historier fra krokene i vårt land. Latter runget i lokalet. Skravlefaktoren var, (og takk og pris for det), langt høyere enn solfaktoren har vært denne sommeren. Det ble tatt enda flere bilder, selfier sammen med Grete og Jeanette, som kastet en flott glans over kvelden med sitt strålende nærvær. Alle fikk vi følelsen av å bli sett og anerkjent for innsatsen, enten vi var kurs kursleder eller deltaker.

Praten går:)