Bursdag, jeg bare elsker å ha bursdag. Det er min spesielle dag, og jeg får massevis av oppmerksomhet. Etter at sosiale medier tok sin plass i livet mitt, har det i hvert fall blitt moro. Det plinger i telefonen som bare det, og det postes fine bilder og ord på veggen.

Slike gode ord og minner kan man leve lenge på!

Dette skal ikke bli et innlegg som handler om meg og om hvor mye eller lite ros jeg får. Men det skal handle om hvor godt det kjennes å motta, hvordan det påvirker dagen vår, og om hvor fantastisk deilig det er å kunne lyse opp noen andres hverdag.

I en livsstilsendring er det nemlig svært viktig å ha noen som heier. Noen som ser deg. Som roser og gir deg positiv feedback.

Livet går litt opp og ned, med de fleste av oss. I kurssammenheng, kjenner jeg spesielt godt til dalene som kan komme for deltakerne mine, med tunge bakker. Man trenger ros, oppmuntring og noen som kan hjelpe de til å holde motet oppe.

I min private sfære, kan livet også by på sine utfordringer. Selv om det ikke viser utenpå, så går jeg rundt med et svært lavt selvbilde, noe som er senskadene mine etter at jeg ble holdt mye utenfor hos andre som barn. Jeg sliter med å føle meg bra nok og kan ha lett for å ta tilbakemeldinger litt for personlig. Jeg har lett for å finne “den lille jenta” i meg selv fortsatt, og kan fortsatt tro at mennesker helst ikke vil ha meg i sin vennegjeng.

Gode ord, på bursdagen varmer!

Livet går sin gang, og vi fyker rundt i et svimlende tempo innimellom. 365 dager i året.

Så kommer denne dagen, i året. Den dagen, som bare er min – selv om jeg kjenner minst fire som har bursdag den samme dagen. Dagen der det er jeg som får være selve hovedpersonen.

Et bursdagskort.. som oser av relasjonsglede!

Jeg er såpass ærlig med både meg selv og med andre, at jeg tør å rope høyt at jeg elsker bursdager. Jeg nyter oppmerksomheten, og sier gjerne til de jeg møter, som ikke vet det allerede, at “I DAG HAR JEG BURSDAG!”

Jeg går inn i en slags barnslig tilstand, virrer rundt med sommerfugler i magen og elsker overraskelsene som har pleid å komme.

Det kan være et flagg på bilen min når jeg skal på jobb om morgenen, en liten sjokolade på kontorpulten min, at det blir sunget for meg eller en blomster på døren. Kanskje stikker noen hodet innom kontoret og gir meg den beste bamseklemmen, eller en venninne tar seg tid til å så på tråden. Alt nytes, i fulle åndedrag.

Levert på døren på jobben helt uten avsender, men jeg fant det ut til slutt!

Jeg bare sier det.. For en utrolig deilig følelse det er å motta alt! Å motta gode ord… Bli gjort stas på og bli sunget for. Bli løftet opp og frem, bli rost og gitt omsorg og gaver.

Jeg svever fortsatt etter forrige ukes bursdag, og jeg kommer til å sveve lenge! Det gir meg på en måte riktig drivstoff, slik at jeg får lyst til  å gjøre noe