Vêl overstått! De aller fleste av de jeg kjenner rundt om i vårt vakre land, har postet bilder fra en drømmepåske uten like, på sosiale medier. Og de som følger meg og min kurslederside på Facebook, har også fått noen smakebiter fra mitt vakre Nordfjord.

Jeg tenkte derfor utelukkende, å la dette bli et innlegg der jeg deler med dere, hvor fantastisk kan være å ha turglede som en del av livet sitt. Her er glimt fra min påske:

Kletten, Deknepollen:

På fjellet.. hver eneste dag! Her fra Kletten, i Deknepollen.

Med strålende solskinn hver eneste dag, var det ikke vanskelig å ta på seg fjellsko – og vandre opp i høyden. Første dag gikk turen til Kletten, et lite fjell / høyde i min hjembygd. Utsikten mot Måløy er bare slående på toppen.

Med lettkakao, appelsin og masse annet godt i sekken – er det ekstra godt å komme til toppen!

Kjeretoppane, Måløy:

Bilde fra langt vest i landet, tatt på Kjeretoppane i Måløy.

Denne utsiktsposten legger nesten så langt vest som det er mulig å komme i landet – med fenomenal utsikt mot Stadthavet. En tur som både småbarnsfamilier og mosjonister fint kan ta.

Denne dagen var jeg helt alene, hele veien opp. Traff noen sjeler på veien ned igjen, men svært få.

Det er heldigvis godt merket, og lett å finne frem.

Den mektige blandingen av fjell og hav, tar nesten pusten fra meg av og til. Jeg må bare stoppe, ta et skikkelig magadrag.. og nyte!

Det er ektra stas å skrive navnet sitt i turboken. I Måløy er det slik at man ofte vet hvem andre er, så de fleste navnene drar man kjensel på.

I løpet av de dagene jeg var hjemme i Måløy, fikk jeg gleden av å gå opp på et fjell hver dag. For det meste alene, men en av dagene sammen med min venninne Anja. Superlativene haglet!

Så heldig, som kan få slike opplevelser! Her er utsikt i retning mot Kråkenes Fyr og Stadthavet. Godt det var vindstille denne dagen!

Raskt regnet, tjente jeg ca 12 – 14 trimpoeng, på de 5 dagene jeg var oppe i Måløy. Uten at jeg kjente på at det på noen som helst måte var stressende og tungt. Det var kun deilig.

Trimløypa, Måløy:

Dette bildet er fra den idylliske triml&