Spent og glad før avreise

Roede-camp 2018 ble arrangert på Geilo i helgen som var. Spent og glad, talte jeg ned dager i mange uker før vi dro avgårde med tog fra Bergen fredag morgen, til et Geilo som skulle bade i solstråler og varmegrader. I kofferten hadde jeg sikkert 10 tights og treningstopper, samt annet som er nødvendig til en helg på hotell. Sprengfull, var den i hvert fall!

Man trenger ikke alltid så mange ord når man har herlige bilder fra helgen. Så det er bare å scrolle i vei. Her er en smakebit av det vi fikk oppleve:

Og med meg i kofferten hadde jeg selveste Roede-kjendisen min, Rune Halland. Jeg hadde snakket pent med konen, og det ble heldigvis ikke noe sjalusidrama.

Matlagingskurs

Johannes Grøndl, kokk fra Godtlevert og vår egen Unni Vada Coldevin, hadde to økter med matlagingskurs. Temaet dene gang var “Street food”, og her ble det tryllet frem mye godt! Bare ta en titt:

Johannes Grødal og Unni Vada Coldevin – et kanonteam på kjøkkenet!

Ser det ikke fristende ut? Her er det laget lekre lefseruller!

Mye godt, fristende og innbydende.

Her er noen av de som deltok på matlagingskurset. Blir nok noen glade gjester som kommer på besøk til disse i ettertid.

Foredrag

På agendaen hadde vi flere foredrag, som omhandlet kosthold, trening og ikke minst stressmestring. Med navn som Jeanette Roede og Linn Murphy på listen ble dette godt gjennomført, og kunnskapslystne Roede-campere fikk ny innput å ta med seg hjem.

Foredragene ble holdt av blant annet Jeanette Roede.

Litt om Roede-kostholdet!

Noen faktaopplysninger må man ha med.

Og stressmestring, mange som kunne hatt godt av å være der!

Trening

Linda Hetlevik, Sølve Sundrehagen og Lene Grøsland, var blant instruktørene som ledet treningen an.

Det var et rikt utvalg av treningstimer å velge mellom. Sølve Sundrehagen fikk starte hele showet, med “Dance your ass off” i stekende sol den første dagen.

Hvilket fyrverkeri av en mann, det var moves som jeg selv bare hadde drømt om å tørre å prøve, og det var langt ut av komfortsonen for flere. Rune Halland (på bildet lengre opp) hadde latterkrampe nesten gjennom hele seansen, og gjorde sitt beste for å henge med.

Skulle hatt en sånn en her i Bergen. En helt egen Ricky Martin.. nei, enda bedre faktisk!

Sølve var utrolig god på å justere seg – og gjøre timen god og gøy for oss alle. Passet godt til både godt trente, og vanlig trente mennesker. Vi koste oss veldig!

Sirkeltrening

Videre hadde vi sirkeltrening med klassiske styrkeøvelser. Mange poster og korte økter, bidro til at tiden fløy!

Christine Helmers Olsen og co jobber i båt. Tøff øvelse for magemusklene!

BasisBall, her med favoritten min Marit Rørbakken fra SPENST Nesttun i spissen.

Smil og latter var med, selvsagt!

Sol og deilig varme la en perfekt ramme rundt hele campen. Den av deltakerne som hadde snakket med værgudene før denne helgen, kommer forhåpentligvis på camp også neste år!

Heia Bergen og SPENST!

I tillegg var det morgenturer utendørs, yoga, step-styrke, spinning og enda mer til på timeplanen. Her var det noe for alle og enhver.

Avslapning og restitusjon

En time-out og litt egentid ble det også tid til heldigvis. Man kan jo bli svimmel av et slikt program, og egentlig har man jo lyst å være med på alt. Det var derfor godt planlagt for min del, å ta på Charlotte-hatten litt også denne helgen. Det er en hatt jeg tar på, når jeg skal pleie meg selv med ro.

Spa-avdelingen på Vestlia er bare rålekker! Jeg trodde nesten ikke mine egne øyner da jeg kom ned trappen og kikket inn. Jeg hadde et par ledige timer sammen med Christine lørdag ettermiddag, og ingenting kunne friste mer en knallblått basseng, sauna og boblebad da.

Nå koser hun seg, ja…!

Livet er godt i spa`en på Vestlia!

Varmt, boblende og fantastisk deilig!

Rune tok en time-out på terrassen i stedet..

Sosialt samvær og hygge

Det ble også tid til å prate sammen, le, stifte nye bekjentskaper og finne nye Facebook-venner.

Fin gjeng!

Om kvelden hadde vi deilig middag i egen sal, og også der satt latteren løst. Noen ga seg tidlig, imens andre hilste på noen kosemerker i baren etterpå.

Bergensgjengen!

Rampekursledere fra Bergen!

Ikke den beste kvaliteten på dette bildet, men som dere ser.. ingenting galt med stemningen i hvert fall!

Alt i alt, en fantastisk fin helg som jeg kommer til å leve lenge på! Problemer i toppetasjen fikk tatt seg en god pause denne helgen, og jeg levde i nuet og nøt hvert eneste lille øyeblikk.

Neste år booker jeg nok mest sannsynlig inn på samme hotell, helgen 24. – 26. mai. Sammen med Roede-metoden og alt den byr på, med andre livsglade mennesker – som også er der for å ta i mot.

Det er ingen dum ide å sette av helgen allerede nå!

Kanskje vi sees på Vestlia om et års tid?

Hilsen Charlotte

Les hele artikkelen på bloggen.