I løpet av den siste tiden har jeg delt 3 styrkebolker med deg, nå i dag kommer bonus bolken som kun består av mage/ryggøvelser. Denne bonusbolken er super etter en gåtur, spinningøkt, joggetur eller om du har dårlig tid til trening en dag. Du kan også ta den i tillegg til bolkene jeg har delt med deg tidligere evt ta 5min-abs i stede for en av de andre bolkene. Den tar da 5 minutter og består kun av mage/ryggøvelser.

For å gjennomføre denne bonusbolken trenger du en stoppeklokke og gjerne en treningsmatte – alle øvelsene på kroppsvekt. Hver øvelsene tar 60 sekunder, du bytter fortløpende. Dette kommer du til å kjenne i kjernemuskulaturen din – jeg lover!

1 – Planken

 

2 – Sit ups

 

3 – Heve-senke bein

 

4 – Sideplanke (trenger du utfordring se og bruk videoen i bolk #3) – bytt side etter 30 sek

 

5 – Side sit ups (bytt side etter 30 sek)

 

Du kan nok forberede deg på å bli litt støl i muskulaturen de neste dagene.. men det er jo så deilig å kjenne at treningen fungerer med en gang!

HUSK – du trener ut i fra dine forutsetninger, ta den tiden du trenger for å komme skikkelig i gang.

Nå som jeg har delt hele mitt styrkeprogram med deg vil jeg gjerne ha tilbakemeldinger. Send meg gjerne en mail om du har noen forslag til endringer eller ande gode innspill til treningsbolkene. Du kan også dele treningsbilder og skrytebilder på Instagram – @telebond.

HUSK – du har lov å være stolt av deg selv!

styrke 4

Smil fra Kristine Kursleder

[email protected]