Som kursmedlem i Roede får du en fantastisk digital kurspakke i tillegg til personlig oppfølging av kursleder både når du velger fysisk gruppekurs eller nettkurs. Melder du deg inn nå, får du hele denne omfattende digitale kurspakken gjennom alle sommerferie-ukene.

Alt dette får du GRATIS hver uke fra Roede

 • Live-webinar fra Roede-teamet hver mandag kl. 20:30
 • Nedlastbare temahefter med ulikt inspirerende innhold og oppgaver
 • Live-trening med PT Anne Thorstensen fra Mykjemeir i Asker, hver tirsdag kl. 20:15
 • Live-trening med dyktige Roede-kursledere hver torsdag kl. 18:00
 • Matfilmer og temafilmer med faglig påfyll tilgjengelig bakover i tid
 • Middagstips med ukesforslag tilsendt på mail hver uke
 • Kursboken “Vår hemmelige oppskrift” tilsendt per post og/eller digitalt
 • Roede-appen med full tilgang til alle funksjoner

De aller fleste kurslederne våre starter med kursmøtene sine i august. Men hvis du melder deg inn nå, får du alt kursmateriell gratis gjennom hele sommeren, inkludert alle funksjonaliteter i Roede-appen og live-treninger. Det er altså ingen grunn til å vente med å melde deg inn i Roede.

Dette skjer: Du melder deg inn som kursmedlem i Roede og betaler for 4 kursmøter frem i tid. For vanlige gruppemøter er prisen kr 359,- per møte. Siden de fleste av våre kursledere har ferie i juli, tilbyr vi alle våre kursmedlemmer full digital kursmateriell-pakke gjennom sommerferien – inntil kursmøtene du har betalt for, starter i august.

Kun et tastetrykk unna: Ved innmelding får du tilgang til din egen side i Roede. Her finner du en samlet oversikt over kursmateriellet og lenkene til de ulike live-eventene med webinarene, trening etc. Ved innmelding får du også full tilgang til Roede-appen.

Vi følger helsemyndighetenes råd om smittevern på våre kurs. Les mer om våre smittevernregler for lokale kursmøter her.

NYE ROEDE: Masse flott kursmateriell og gode verktøy for bruk gjennom hele sommeren.

 

Live-trening gjennom hele sommeren – bli inspirert og tren med oss

LIVE-TRENING: Vi vil heie på deg og hjelpe deg på veien mot dine mål gjennom denne litt spesielle sommeren. Vi fortsetter med å gi deg effektive live-treninger og hjemmeøvelser.

Hver torsdag kl 18.00 på Roede sin offisielle Facebook-side blir det variert trening med en av våre dyktige og motiverende personlige trenere. Det vil bl.a. bli yoga inspirert time, styrke timer både med og uten utstyr samt økter med litt mer kondisjonstrening.

Live-webinar

Vi er glade for å kunne tilby digitalt kurspåfyll og oppfordrer deg til å bruke innholdet i løpet av sommeren!

Hver uke vil Roede-teamet møte deg som er kursmedlem i live-sendte webinar der du kan kommunisere på chat og stille spørsmål i det digitale kursmøtet. Her tar vi opp aktuelle sommertema fra kurs med motivasjon- og mestringsverktøy, som vil hjelpe deg til å ta smarte aktivitets- og kostholdsvalg i sommer!

Full kontroll med Roede-appen

Finn riktig balanse mellom kosthold og trening, og vit at det du spiser gir kroppen næringen den trenger.

Som aktivert kursmedlem vil du fra kjøpsøyeblikket ha full tilgang til vår freshe og smarte Roede-app. Dette er en god følgesvenn inn i sommeren, og har blant annet funksjoner som:

 • Aktivitetsregistrering
 • Direkte kobling mot din pulsklokke eller aktivitetsmåler
 • Måltidsplanlegger
 • Matlogg
 • Resultatberegning med energifordeling (karbohydrat, protein, fett) og vår egen kostholdsscore
 • Stor oppskriftsbank med over 1400 sunne og smakfulle oppskrifter til hverdag og fest

Les også: Denne appen bør være på mobilen din dersom du vil ned i vekt og bli der.

Prøv Roede-appen gratis i 14 dager

 

Dagens middagstips fra Roede-kjøkkenet

På Roede-kjøkkenet får du forslag til varierte og sunne sommermiddager som er relativt enkle å lage når du er i feriemodus. Vi varierer mellom vegetar-, fisk-, og kjøttretter og oppskriftene er relativt enkle å lage.

Under mappen «Middagstips» har du oversikt og tips over dagens eller ukens middager, og med dette kan du få god hjelp til å planlegge middagene utover ukene i sommer.

UKESMENY: Slik kan en ukesmeny fra Roede se ut.

Sett sammen din ukesmeny? Roede-kjøkkenet har mer enn 1000 oppskrifter til hverdag og fest.

Få dagens middgstips her

Digitale temahefter og kursbok

Vi sender ut ukentlig mail til våre kursmedlemmer med tilgang til digitalt kursmateriell. Her kan du laste ned temahefter (pdf) med faglig innhold knyttet til trening, kosthold og motivasjon- og mestringsverktøy. Les dine temahefter på stranda, i båten eller på hytta i sommer og start din kunnskapsøkning der du blir mer kjent med Roede-universet.

Kursbok sendes også fortløpende ut per post, men kan tilgjengeliggjøres i digital versjon av din kursleder ved behov. På den måten vil du være klar til å gå i gang med din livsstilsendring allerede i sommer.

Få gratis prøvetime – helt uforpliktende

Gratis prøvetime på et kursmøte (verdi 359,-).

Snakk med din lokale Roede-kursleder om å få et tilbud eller registrer deg her for å bli kontaktet: https://kampanje.roede.com/gratis-veiledning

Finn kurs nær deg og bli medlem

Vi i Roede-teamet ønsker deg og dine en sunn og frisk sommer!