De aller fleste kursene våre starter med personlig oppfølging og kursmøter i august. Men hvis du melder deg inn nå, får du alt kursmateriell gratis gjennom hele sommeren, inkludert alle funksjonaliteter i Roede-appen. Det er altså ingen grunn til å vente med å melde deg inn i Roede.

Dette skjer: Du melder deg inn som kursmedlem i Roede og betaler for 4 kursmøter frem i tid. For vanlige gruppemøter er prisen kr 359,- per. møte.

Siden de fleste av våre kursledere har ferie i juli, tilbyr vi alle våre kursmedlemmer full digital kursmateriell-pakke gjennom sommerferien – til kursmøtene du har betalt for, starter i august.

Kun et tastetrykk unna: Ved innmelding får du tilgang til din egen side i Roede. Her finner du en samlet oversikt over kursmateriellet og lenkene til de ulike live-eventene med webinarene, trening etc. Ved innmelding får du også full tilgang til Roede-appen.

Finn kurs nær deg

 

Alt dette får du hver uke fra Roede i sommer

 • Live-webinar fra Roede-teamet hver mandag kl. 20:30
 • Nedlastbare temahefter med ulikt inspirerende innhold og oppgaver
 • Live-trening med dyktige Roede-kursledere hver onsdag kl. 18:00
 • Matfilmer og temafilmer med faglig påfyll tilgjengelig bakover i tid
 • Middagstips med ukesforslag tilsendt på mail hver uke
 • Kursboken “Vår hemmelige oppskrift” tilsendt per post og/eller digitalt
 • Roede-appen med full tilgang til alle funksjoner

NYE ROEDE: Masse flott kursmateriell og gode verktøy.

 

Finn kurs nær deg

 

 

Live-trening gjennom hele sommeren – bli inspirert og tren med oss

LIVE TRENING: Roede-kursledere Hilde Groven (t.v) og Kjersti Aasland (t.h).

Disse spreke damene skal heie på deg og hjelpe deg på veien mot dine mål gjennom denne litt spesielle sommeren. De vil gi deg gi deg morsomme og effektive live-treninger og hjemmeøvelser.

Vi arrangerer flere livestream-treninger gjennom sommeren. Det er satt av 11 datoer, alle timene gjennomføres onsdager klokken 18:00. Facebook-streamen er ulik for hver gang, og du finner dem i en personlig side for digitalt kurspåfyll og på Roede sine Facebooksider.

 • Roede-kursleder Hilde Groven: Hilde jobber som fysioterapeut og fagansvarlig for Sense sine personlig trenere. Hennes spesialfelt er treningsplanlegging, livsstilsendring, rehabilitering og forebyggende trening .
 • Roede-kursleder Kjersti Aasland: Kjersti jobber som instruktør og personlig trener. Hennes spesialfelt er muskelvekst, treningsplanlegging, vektreduksjon og en varig livsstilsendring.

 

Live-webinar

Vi er glade for å kunne tilby digitalt kurspåfyll og oppfordrer deg til å bruke innholdet i løpet av sommeren!

Hver uke vil Roede-teamet møte deg som er kursmedlem i live-sendte webinar der du kan kommunisere på chat og stille spørsmål i det digitale kursmøtet. Her tar vi opp aktuelle sommertema fra kurs med motivasjon- og mestringsverktøy, som vil hjelpe deg til å ta smarte aktivitets- og kostholdsvalg i sommer!

 

Full oversikt på mobilen med Roede-appen

Som aktivert kursmedlem hos oss vil du fra kjøpsøyeblikket ha full tilgang til vår freshe og smarte Roede-app. Dette er en god følgesvenn inn i sommeren, og har blant annet funksjoner som:

 • Aktivitetsregistrering
 • Direkte kobling mot din pulsklokke eller aktivitetsmåler
 • Måltidsplanlegger
 • Matlogg
 • Resultatberegning med energifordeling (karbohydrat, protein, fett) og vår egen kostholdsscore
 • Stor oppskriftsbank med over 1000 oppskrifter

Prøv Roede-appen i 14 dager til kun 1,-.

Les også: Denne appen bør være på mobilen din dersom du vil ned i vekt og bli der.

 

Dagens middagstips fra Roede-kjøkkenet

På Roede-kjøkkenet får du forslag til varierte og sunne sommermiddager som er relativt enkle å lage når du er i feriemodus. Vi varierer mellom vegetar-, fisk-, og kjøttretter og oppskriftene er relativt enkle å lage. Under mappen «Middagstips» har du oversikt og tips over dagens eller ukens middager, og med dette kan du få god hjelp til å planlegge middagene utover ukene i sommer.

UKESMENY: Slik kan en ukesmeny fra Roede se ut.

Sett sammen din ukesmeny? Roede-kjøkkenet har mer enn 1000 oppskrifter til hverdag og fest.


Digitale temahefter og kursbok

Vi sender ut ukentlig mail til våre kursmedlemmer med tilgang til digitalt kursmateriell. Her kan du laste ned temahefter (pdf) med faglig innhold knyttet til trening, kosthold og motivasjon- og mestringsverktøy. Les dine temahefter på stranda, i båten eller på hytta i sommer og start din kunnskapsøkning der du blir mer kjent med Roede-universet.

Kursbok sendes også fortløpende ut per post, men kan tilgjengeliggjøres i digital versjon av din kursleder ved behov. På den måten vil du være klar til å gå i gang med din livsstilsendring allerede i sommer.

 

Gratis prøvetime

Gratis prøvetime på et kursmøte (verdi 359,-.)

Snakk med din lokale Roede-kursleder om å få et “tilbud”!

 

Finn kurs nær deg her

 

Vi i Roede-teamet ønsker deg og dine en sunn og frisk sommer!