Har du lyst til å gi en gave til noen som trenger det?

Da er det mange muligheter – det finnes slike aktiviteter, lokalt i ditt nærområde og via hjelpeorganisasjoner. Mange frivillige har har tatt initiativ til å organisere innsamling av julegaver eller matkasser for å gi de som ikke har så mye å rutte med en en ekstra gave eller mat til jul.  Så ønsker du å å støtte eller gi en gave til noen som trenger det, inneholder dagens luke tips hva du kan gjøre:

Røde kors

Å støtte Røde kors gir du et bidrag til å hjelpe som er skadet i krig og konflikt de som trenger det aller mest. Les mer om dette på Røde kors

“God jul lille venn”

God jul, lille venn er en dugnad som har eksistert i 8 år og hvor målet er å samle inn nye julegaver til barn i familier som har litt mindre å rutte med. Gi bort en liten gave til noen som trenger det, leveres på ulike steder; bl.a. lokale bibliotek mm omkring i Norges land.

Les mer om dette på: God jul lille venn

Omvendt julekalender

Sammen for Buskerud er en frivillig hjelpeorganisasjon  har organisert noe de kaller en omvendt julekalender  som de oppfordrer folk til å delta på. Det går ut på at  man hver dag i desember 1-24 setter en matvare i en eske/kurv som hentes, og som  på julaften deles deles ut til familier som har rapportert inn at de ønsker å få støtte.

Les mer om dette på Sammen for Buskerud

Følg oss videre i førjulstiden

Vi gleder oss til jul og til å dele flere tips, oppskrifter, aktiviteter med mer i vår lille adventskalender “Mens vi venter på jula”. Lik og del vårt FB-arrangement slik at flere få gleden av å delta: https://www.facebook.com/events/2050405295063043

Vi ønsker dere alle en riktig fin førjulstid!