Dette er femte året vi kjører Roede-camp på Vestlia på Geilo, 24. – 26. mai 2019. Så tenker du kanskje, hvorfor skal jeg velge akkurat denne? Det florerer av ulike helger.. Jo, fordi på vår helg får du testet ut mange forskjellige treningstimer: Alt fra yoga, sprettrumpe med strikk, sirkeltrening, basisball og spinning med mer, i tillegg til interessante foredrag med aktuelle tema, veiledning på kosthold OG sist men ikke minst matlagingskurs med Johannes fra Godtlevert.no.

Du har fullt mulighet til lære noe nytt og sitte igjen med kunnskap etter denne helgen. En helg med positiv boost, og mange fine folk!

Fremdeles ikke overbevist? Dette er en helg som passer for ALLE! Det er variert trening, du kan være med på så mye eller så lite du vil. Du bestemmer! Det vil også bli muligheter for å nyte vakker natur – alternativt kan du nyte deilige behandlinger i spa-avdelingen. Denne helgen passer for både kvinner og menn, i tillegg er det mange andre hyggelige mennesker du vil bli kjent med. 

  • «Blide og hyggelige mennesker, gode motivatorer. Muligheter til å prøve for meg nye treningsformer! Instruktører og foredragsholdere – meget bra.»

  • «Masse fin trening og mange trivelige mennesker»

  • «Hyggelig samvær! Masse bra aktivitet. Flott å bli kjent med ulike treningsformer. Interessante foredrag.»

  • «Fantastisk hotell, stemning, foredrag, yoga, pilates. Kosa meg!»

Vi jobber med timeplanen nå samt å booke inn trenere og foredragsholdere, men disse er allerede med og klare til å gjøre dette til en helg du sent vil glemme:

Sølve Sundrehagen
– er utdannet personlig trener samt har hatt alt i fra kondisjons- og styrketimer til step og dans. Han trives aller best med trening som sørger for at svetten renner og hjertet smiler. Har også tatt triggerpunktutdannelse, så det er bare å glede seg til Foamrolling. Hans treningstimer kjennetegnes av god treningseffekt, inspirerende coaching og folkelig humor.

Elisabeth Engen-Lie
– Elisabeth er utdannet pedagog, NLP- og Gestaltcoach og mindfulnessinstruktør. Hun har sitt brennende engasjement i at livet skal leves her og nå, med den kraft og energi som du fortjener!  Elisabeth er en super dyktig og engasjerende foredragsholder. Hun skal holde foredrag og workshop.

LindaHetlevik
– Jobber som regionsjef for Roede AS i region Vest. Kursleder siden 1986 med relevant utdanning innen ernæring og trening. Instruktør for gruppetrening i sal og på sykkel siden 1998. Vært instruktør på Spenst Nesttun der hun også har Roede Aktiv-kurs med trening. Trives veldig godt med å hjelpe mennesker ned i vekt og til en aktiv livsstil.

Ann Kristin Falla
– er en av våre mest erfarne kursledere og har vært kursleder i over 30 år. Du kan glede deg til et morsomt foredrag med mye glimt i øye der hun forteller om sine erfaringer på godt og vondt.

Berit Skåla
– jobber som assisterende senterleder Stamina Trening Askøy. Hun er en motiverende og sprudlende trener som vil gjøre at du yter det lille ekstra.

Frode Arnesen
Gift med 4 barn og hovedjobb i Forsvaret. Er en aktiv glad mann som liker å trene mye og er medlem av en sykkelklubb, og sykler det meste av landeveisritt på Vestlandet, samt Birken, Helterittet og Nordsjørittet.

– Det å ha en kropp som fungerer i optimalt hverdagen er noe jeg verdsetter høyt, og da blir det naturlig nok mye fokus på kosthold og aktivitet.

Frode er også instruktør for Stamina treningssenter hvor han har ulike styrketimer og spinning. Har jobbet tidligere som PT og er Roede-kursleder. Vært aktivitør i forsvaret (FLO/V-OVF) i et IA prosjekt, hvor målet var å redusere sykefravær og forebygge.

Johannes Grødal
– har sin grunnutdanning som kokk fra restaurantkjøkkenet. Han har en allsidig arbeidserfaring fra hoteller, restauranter, kantiner og offshorearbeid. Johannes har også en bachelor- grad innen ernæring, og er utdannet personlig trener fra Norges Idrettshøyskole.

Når det kommer til matlaging tilsetter han sin egen vri for å prøve ut nye smakskombinasjoner. To viktige prinsipper som kokk er at maten lages fra bunnen av, og at alle råvarene blir brukt. Han jobber som kokk for Godtlevert.no og er ansvarlig for matlagingskursene denne helgen.

I tillegg skal vi ha med flere fra ROEDE-systemet – som skal være der og sørge DU får en SUPER helg!

Håper også du melder deg på til denne givende helgen på vakre Geilo.

Meld deg på Roede-camp 2019 her!

Vi legger snart ut timeplan på vår Facebook-gruppe, så gå inn her å bli medlem i gruppen slik at du kan følge med og holde deg oppdatert: https://www.facebook.com/groups/RoedeCamp

Håper vi ses!

Hilsen team ROEDE
Legg gjerne igjen en kommentar: