Roede Ung er et kurs spesielt tilpasset deg mellom 18 og 25 år, der du kan diskutere med en kursleder som forstår deg godt, og som kan gi deg smarte tips om hvordan du kan leve sunt i hverdagen. På dette kurset får du blant annet råd om hvordan du kan lage raske og sunne middager, lett snacks og gode matpakker. Du lærer deg også hvordan du kan velge riktig mat og snacks på kafé, kino eller restaurant, og ikke minst hva du bør drikke.

Som ung er det ekstra viktig at du følger rådet om å gå ned ½ til 1 kilo per uke, slik at du oppnår en sunn vektreduksjon og tar vare på forbrenningen din. Roede Ung bygger på kurset Roede Standard. Finner du ikke et Roede Ung 18-25 kurs der du bor, kan du alltid ta et Roede Standard.

Studentrabatt gis til deltakere med gyldig studiekort/-bevis (med gyldig semestermerke og foto) og kurset må være påbegynt senest i det kalenderåret du fyller 25 år. (ANSA- og ISIC-kort kvalifiserer ikke som gyldig studiebevis). Studentbeviset vises frem til kursleder på første kursmøte.

Antall kursmøter eller kursbrev: 8

Personlig veiledning og fellesskap

På kurset Roede Ung får du personlig veiledning, råd og tips til hvordan du kan gå ned i vekt. Du får nyttig kunnskap om sunt kosthold og fysisk aktivitet, og lærer hvordan du skal leve med nye og sunne vaner over tid. I tillegg til oppfølging og støtte fra kurslederen din, hjelper fellesskapet i gruppen og oppmuntringen fra de andre på kurset deg til å lykkes med å gå ned i vekt på en sunn måte.

Nettkurs

Roede Ung kan du også ta som nettkurs. Du følger kurset hvor og når det passer deg fra din egen pc. Du får din egen kursleder som du rapporterer til hver uke, og som svarer deg personlig. All kommunikasjon til og fra kurslederen din skjer på din egen side i Roede-klubben.

Gull-medlemskap i kursperioden

Som kursdeltaker har Gull-medlemskap i kursperioden. Du får din egen side på nett hvor du kan registrere hva du spiser og hvor mye du trener. Registrerer du mat og trening her gir vi deg nyttige tilbakemeldinger. Du har også gratis tilgang til Roede-appen i kursperioden.

Meld deg på et Roede-kurs her!