Roede med baby er kurset for deg som nylig er blitt mor. Hvis du ammer er det naturlig å fokusere på sunt kosthold og hjelpe kroppen ned i vekt. På dette kurset tar du med babyen din.

Det er naturlig å gå ned i vekt når du ammer, men hvor mange kilo man går ned i løpet av denne perioden kan variere mye. Det er nok ikke alle som opplever at kiloene gradvis forsvinner av seg selv, og mange må «hjelpe litt til» for å bli kvitt dem. Roede-metoden er godt forenlig med amming – så lenge du spiser nok.

Vi anbefaler ikke nybakte mødre å slanke seg de første månedene etter fødselen, men heller se an om de får en naturlig vektnedgang. Får du det, trenger du ikke å begynne på kurs. Hvis vektnålen derimot står bom stille, og du har for mange kilo på kroppen, kan du begynne på et av våre kurs. Det kan være en fordel å vente til barnet er 1/2 år og ikke lenger fullammes. Men husk at dette kurset passer veldig godt for alle som ønsker å lære om sunt kosthold, selv om vekten går nedover!

Antall kursmøter og kursbrev: 8

Personlig veiledning og fellesskap

På kurset Roede med baby får du personlig veiledning, råd og tips til hvordan du kan gå ned i vekt. Du får nyttig kunnskap om sunt kosthold og fysisk aktivitet, og lærer hvordan du skal leve med nye og sunne vaner over tid. I tillegg til oppfølging og støtte fra kurslederen din, hjelper fellesskapet i gruppen og oppmuntringen fra de andre på kurset deg til å lykkes med å gå ned i vekt på en sunn måte.

Nettkurs

Roede med baby kan du også ta som nettkurs. Du følger kurset hvor og når det passer deg fra din egen pc. Du får din egen kursleder som du rapporterer til hver uke, og som svarer deg personlig. All kommunikasjon til og fra kurslederen din skjer på din egen side i Roede-klubben.

Gull-medlemskap i kursperioden

Som kursdeltaker har Gull-medlemskap i kursperioden. Du får din egen side på nett hvor du kan registrere hva du spiser og hvor mye du trener. Registrerer du mat og trening her gir vi deg nyttige tilbakemeldinger.Du har også gratis tilgang til Roede-appen i kursperioden.

Meld deg på et Roede-kurs her!