Roede Drop-in, Nettflex, Livsstilscoach eller kurs med færre deltakere

Vi har flere alternativer for deg som vil jobbe alene med kurslederen din, eller som vil ha privatundervisning med færre i gruppen.

Noen har ikke tid til å gå på kurs, eller har av andre årsaker behov for å møte kursleder ukentlig til et raskt møte, mens andre ønsker en mer privat form for undervisning med færre deltakere. Vi har flere typer kurs som dekker slike behov.

Kurs alene eller i små grupper

  • Roede Drop-in gir deg personlig vektoppfølging en gang i uken, og hvert møte varer i ca 10 minutter. Velg mellom 8 (Drop-in standard) eller 4 ukers (Drop-in express) oppfølging. Kjennskap til Roede-metoden er et krav.
  • Roede for 1 baserer seg på Roede Standard-kurs, men er spesielt tilrettelagt deg som ønsker å gå på Roede-kurs med enda tettere oppfølging av kurslederen din. Kurset varer i ca 25 minutter hver gang.
  • Roede for 2 er for deg som har en venn, kollega eller et familiemedlem som vil gå på kurs sammen med deg. Roede for 2 bygger på Roede Standard-kurs. Kurset blir tilpasset dere to som går sammen på kurs.Kurset varer i ca 35 minutter hver gang.
  • Roede Nettflex er vårt mest fleksible kurs! Her kombinerer vi nettkurs og personlig møte med kursleder etter ditt behov! Du avtaler med kursleder hvilke uker dere skal møtes.
  • Roede på jobben er kurset du kan ta sammen med dine kolleger, som baserer seg på Standard Roede-kurs.
  • Roede Livsstilscoach er for deg som trenger konkrete verktøy til personlig utvikling innen livsstil, vektreduksjon og helse. Prosessen skal hjelpe deg til å oppnå større klarhet om hvem du er, hva du gjør, hva du ønsker å oppnå og hvorfor.


Privat / en til en / coaching


Les mer om alle våre kurstyper her

Her kan du lese mer om: