Roede Ekspress passer godt for deg som bare skal ned 2-4 kilo. På kort tid kan du lære om et bedre kosthold, uansett om målet er å gå ned i vekt eller ikke. Kurset er et effektivt alternativ for å bli kvitt de få (men noen gang plagsomme) kiloene. Dette er også kurset for deg som i utgangspunktet ikke trenger å gå ned i vekt, men som gjerne vil lære deg et bedre og variert kosthold. Eller kanskje trenger du bare hjelp til å komme i gang?

Det sies ofte at all overvekt starter med de to første kiloene, og det er derfor lurt å kvitte seg med de uønskede kiloene først som sist.

Antall møter og kursbrev: 4

Personlig veiledning og fellesskap

På kurset Roede Ekspress får du personlig veiledning, råd og tips til hvordan du kan gå ned i vekt. Du får nyttig kunnskap om sunt kosthold og fysisk aktivitet, og lærer hvordan du skal leve med nye og sunne vaner over tid. I tillegg til oppfølging og støtte fra kurslederen din, hjelper fellesskapet i gruppen og oppmuntringen fra de andre på kurset deg til å lykkes med å gå ned i vekt på en sunn måte. Kurset går over tre uker, med fire kursmøter.

Nettkurs

Roede Ekspress kan du også ta som nettkurs. Du følger kurset hvor og når det passer deg fra din egen pc. Du får din egen kursleder som du rapporterer til hver uke, og som svarer deg personlig. All kommunikasjon til og fra kurslederen din skjer på din egen side i Roede-klubben.

Helt nytt kursopplegg

Basert på nyeste forskning innen helse og ernæring, og over 45 års erfaring med hva som skal til for å få til varige endringer i levevaner.

Du får moderne digitale verktøy, en nyutviklet og motiverende kursbok, 1000 supergode oppskrifter, smarte treningstips og personlig oppfølging av en sertifisert Roede-kursleder.

Gull-medlemskap i kursperioden

Som kursdeltaker har Gull-medlemskap i kursperioden. Du får din egen side på nett hvor du kan registrere hva du spiser og hvor mye du trener. Registrerer du mat og trening her gir vi deg nyttige tilbakemeldinger. Du har også gratis tilgang til Roede-appen i kursperioden. Du kan laste ned appen direkte fra AppStore eller GooglePlay.

Det er enkelt å melde seg på

Gjør det på roede.com eller ring oss på 66 98 32 00. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Finn ditt kurs