For syvende året på rad drar vi igjen igang Roede-camp på Vestlia på Geilo, 24. – 26. april 2020. Så tenker du kanskje, hvorfor skal jeg velge akkurat denne? Det florerer av ulike helger.. Jo, fordi på vår helg får du testet ut mange forskjellige treningstimer. Vi har et bredt tilbud av treningstimer: Alt fra yoga, sprettrumpe med strikk, sirkeltrening, spinning, “fjelltur” med mer, i tillegg til interessante og lærerike foredrag med aktuelle tema, veiledning på kosthold OG sist men ikke minst matlagingskurs med kokken bak Roedekassen, Johannes fra Godtlevert.no.

Vi skal bo på Vestlia Resort som er et lunt og koselig lodgehotell på Geilo. Hotellet har en har unik beliggenhet med flott turterreng rett utenfor døren. Du har fullt mulighet til lære noe nytt og sitte igjen med kunnskap etter denne helgen. En helg med positiv boost, og mange fine folk!

Fremdeles ikke overbevist?

Dette er en helg som passer for ALLE! Det er variert trening, du kan være med på så mye eller så lite du vil. Du bestemmer! Det vil også bli muligheter for å nyte vakker natur – alternativt kan du nyte deilige behandlinger i spa-avdelingen. Denne helgen passer for både kvinner og menn, i tillegg er det mange andre hyggelige mennesker du vil bli kjent med. 

Dette sier noen av våre tidligere deltakere:

– «Blide og hyggelige mennesker, gode motivatorer. Muligheter til å prøve for meg nye treningsformer! Instruktører og foredragsholdere – meget bra.»

– «Masse fin trening og mange trivelige mennesker»

– «Hyggelig samvær! Masse bra aktivitet. Flott å bli kjent med ulike treningsformer. Interessante foredrag.»

– «Fantastisk hotell, stemning, foredrag, yoga, pilates. Kosa meg!»

Vi har med oss et fantastisk knippe med trenere og foredragsholdere som er med og klare til å gjøre dette til en helg du sent vil glemme

Marius Baklid
– har jobbet i treningsbransjen siden 2008, og elsker trening og den livskvaliteten man får ut av en treningsfylt livsstil. Han er utdannet personlig trener og har et bredt spekter av gruppetimer, og blir ofte omtalt som prinsen av Elixia og leverer timer full av entertainment, og fokus på å fremme helse. Han er en positiv, ydmyk og engasjert person som alle blir gald i. Jeg liker å jobbe funksjonelt, og skape variasjon i treningen.

Linn Murphy
– Linn bor i Kongsberg, er yogainstruktør og helsecoach. Hun jobber til daglig med markedsføring, men har over 20 års erfaring med trening og helseaktiviteter. Yogaen er sammensatt av klassisk yoga, asthanga yoga og Yin yoga – hun har lang erfaring med å veilede ut ifra ulike behov. Tilstedeværelse og pust står sentralt i praksisen. Koblet sammen med temaer som stresshåndtering og hverdagslykke. Hun brenner for den helhetlige helsen for et godt liv; med bevegelse, mental tilstedeværelse og matglede i skjønn forening.

Linda Hetlevik
– jobber som regionsjef for Roede AS i region Vest. Kursleder siden 1986 med relevant utdanning innen ernæring og trening. Instruktør for gruppetrening i sal og på sykkel siden 1998. Vært instruktør på Spenst Nesttun der hun også har Roede Aktiv-kurs med trening. Trives veldig godt med å hjelpe mennesker ned i vekt og til en aktiv livsstil.

Ann Kristin Falla
– er en av våre mest erfarne kursledere og har vært kursleder i over 30 år. Du kan glede deg til et morsomt foredrag med mye glimt i øye der hun forteller om sine erfaringer på godt og vondt.

Frode Arnesen
Gift, 4 barn og med hovedjobb i Forsvaret. Han er en aktiv glad mann som liker å trene mye og er medlem av en sykkelklubb, og sykler det meste av landeveisritt på Vestlandet, samt Birken, Helterittet og Nordsjørittet.

– Det å ha en kropp som fungerer i optimalt hverdagen er noe jeg verdsetter høyt, og da blir det naturlig nok mye fokus på kosthold og aktivitet.

Frode er også instruktør for Stamina treningssenter hvor han har ulike styrketimer og spinning. Har jobbet tidligere som PT og er Roede-kursleder. Vært aktivitør i forsvaret (FLO/V-OVF) i et IA prosjekt, hvor målet var å redusere sykefravær og forebygge.

Johannes Grødal
– har sin grunnutdanning som kokk fra restaurantkjøkkenet. Han har en allsidig arbeidserfaring fra hoteller, restauranter, kantiner og offshorearbeid. Johannes har også en bachelor- grad innen ernæring, og er utdannet personlig trener fra Norges Idrettshøyskole.

Når det kommer til matlaging tilsetter han sin egen vri for å prøve ut nye smakskombinasjoner. To viktige prinsipper som kokk er at maten lages fra bunnen av, og at alle råvarene blir brukt. Han er kokken bak Roedekassen hos Godtlevert.no og vil holde inspirerende matkurs sammen med matfaglig Unni Coldevin fra Roede, hvor årets tema blir sunn asiatisk mat.

Foto: Godlevert v/ Sondre Adler Guriby

I tillegg skal vi ha med flere fra ROEDE-systemet som skal være der og sørge DU får en SUPER helg! Håper også du melder deg på til denne givende helgen på vakre Geilo.

Meld deg på Roede-camp her👇

https://vestlia.pameldingssystem.no/roedecamp-2019

Timeplan og presentasjon av foredragsholdere og instruktører vil bli lagt ut på vår  Facebook-gruppe – så gå inn her å bli medlem i gruppen slik at du kan følge med og holde deg oppdatert: https://www.facebook.com/groups/RoedeCamp

Unn deg en flott helg i april på Vestlia Resort, Geilo. Dette blir helt klart en helsebringende helg – på alle måter.

 

Håper vi ses!
Hilsen ROEDE-teamet
Legg gjerne igjen en kommentar: