Roede 60+ er et ekstra kurstilbud til deg over 60 år. Kurset har samme innhold som Roede Standard-kurs, men er tilpasset denne gruppens livsstil og utfordringer.

Du vil få en god helsegevinst dersom du reduserer vekten og samtidig kommer i gang med et sunt kosthold og noe trening. En livsstilsendring bør skje gradvis – og husk at dans, skiturer, sykling og gåturer også er trening.

Kvinner går i gjennomsnitt ned i underkant av en kilo per uke. Menn går ned noe mer.

Roede 60+ bygger på kurset Roede Standard. Finner du ikke et Roede 60+ der du bor, kan du alltid ta et Roede Standard.

Antall kursmøter eller kursbrev: 8

Personlig veiledning og fellesskap

På kurset Roede 60+ får du personlig veiledning, råd og tips til hvordan du kan gå ned i vekt. Du får nyttig kunnskap om sunt kosthold og fysisk aktivitet, og lærer hvordan du skal leve med nye og sunne vaner over tid. I tillegg til oppfølging og støtte fra kurslederen din, hjelper fellesskapet i gruppen og oppmuntringen fra de andre på kurset deg til å lykkes med å gå ned i vekt på en sunn måte.

Nettkurs

Roede 60+ kan du også ta som nettkurs. Du følger kurset hvor og når det passer deg fra din egen pc. Du får din egen kursleder som du rapporterer til hver uke, og som svarer deg personlig. All kommunikasjon til og fra kurslederen din skjer på din egen side i Roede-klubben.

Gull-medlemskap i kursperioden

 

Som kursdeltaker har Gull-medlemskap i kursperioden. Du får din egen side på nett hvor du kan registrere hva du spiser og hvor mye du trener. Registrerer du mat og trening her gir vi deg nyttige tilbakemeldinger. Du har også gratis tilgang til Roede-appen i kursperioden.

Meld deg på et Roede-kurs her!