Jeg har jobbet som kursleder i ROEDE siden 2001. Da jeg selv gikk på kurs, gikk jeg ned 25 kg med god og sunn mat. Jeg jobbet med å lage meg nye gode vaner som fortsatt holder :-) Selvfølgelig brukte jeg flere kurs for å nå målet. På mine kurs, er det mye humor og latter, og jeg lover at jeg følger deg helt i mål. Vi har fokus på livsstilsendring. Og dette vet vi av erfaring tar tid. Men investerer du i dette er det lettere å få varig gode vaner. Jeg er utdannet Roede livsstilscoach, kostholdsveileder og har helsefaglig bakgrunn. Vi har fokus på god mat i riktig mengde. ALT KAN SPISES, med det er selvsagt mengden det kommer an på og hvor ofte. Jeg har flere typer kurs. På kveldstid har jeg: Aktiv stram opp kurs UTE, og standard for deg som vil ned mer enn 20 kg, standard, dagkurs, drop-inog Roede Mann. NB!! Endring av deltager antall og tid i gruppen pga Covid19. NYHET! ONLINE GRUPPEKURS ONSDAG KVELD Vi jobber mot varig endring!

Min erfaring med Roede-metoden: Det beste med Roede-metoden at du får god støtte når nye vaner skal etableres. Både fra gruppen du går i og fra kursleder. Nye gode vaner i livsstilsendringen gjør at du lettere holder vekten når du er i trivselsvekt. Og det er vel det du vil? Endre vaner slik at vektreduksjonen varer.

Mine beste råd for å lykkes med varig trivselsvekt: Små måltider mellom hvert hovedmåltid er lurt for deg som ikke ønsker å være så sulten i en endringsfase. Da blir du ikke så sulten før hvert måltid, og dette hindrer deg i å overspise. Søtsuget blir også oftest borte med små mellommåltider. Bruk den tiden det tar for å endre dine livsstilsvaner. Få til trim vaner du kan leve med, da er det lettere å holde vekten :-)

Mine aktivitetstips: Har du lyst å komme i gang med trening, få dette til å bli en god vane? Da er ROEDE AKTIV UTE- KURSET et bra valg. Her er det trening med en samtale først i gruppe, så er det ut i rask gange med styrke trening. Denne treningen passer alle! Jeg er sertifisert aktiv-kursleder. NB!! Pga smittevern tiltak pga Corona er kurset ute. Husk også; Vær i bevegelse på en eller annen måte hver dag. Ta feks trappen istedenfor heis eller rulletrapp.

Sted
Roede Standard med videomøter - 8 møter
Siri Rambøl Svensen
nettkurs
Ukentlig oppstart med videomøter Onsdager kl 20:30

LEDIG PLASS

Ukentlig oppstart med videomøter Onsdager kl 20:30

Fant du ikke et kurs som passer?

Se våre nettkurs
Roede