Hei! Så hyggelig at du overveier å melde deg på Roede kurs hos meg, og vil vite litt om hva du kan forvente deg av meg som din kursleder. Jeg er midt i livet, gift og har fire barn i alder 8 til 19 år og en aktiv Setter på 4. Jeg jobber som -og er sertifisert NLP-Coach (gjennom Den Norske Coach Forening) i min "andre" jobb. I mine kurs arbeider vi naturlig nok mye med det som "sitter i hodet", i tillegg til de helt konkrete tiltakene som skal til for å oppnå en lettere kropp ;-). Jeg er overbevist om at det er viktig å få med hele deg i prosessen, dersom du skal oppnå resultater (basert på endringer) som skal vare.

Min erfaring med Roede-metoden: Etter mitt første svangerskap slepte jeg rundt på mer enn 20 kilo for mye. Da jeg først bestemte meg for å gi Roede-metoden en sjanse ble kunnskap, fellesskap, støtte og heiaropene fra min kursleder og gruppen viktige faktorer for at jeg nådde mitt mål! Jeg startet som kursleder selv i Roede høsten 2008. Jeg er minst like stor "fan" av Roede-metoden i dag og brenner med hele mitt hjerte for å hjelpe de som drømmer om å leve den beste utgaven av seg selv, gjennom en bra livsstil og helse.

Mine beste råd for å lykkes med varig trivselsvekt: Sørg for å ha en plan og bra mat i skapene, så spiser du riktig og bra mat! Tenk langsiktig! Veiledning og oppfølging i din Hold Vekten fase bør inngå i dine langsiktige planer! Så fort du er i mål skal blant annet inntaket ditt justeres opp igjen gradvis. Hos oss får du verktøyene og oppfølgingen du behøver for å holde trivselsvekten din - også i fremtiden. Nye vaner og resultater som varer!

Mine aktivitetstips: Gjør noe du liker - så øker sjansen for at du fortsetter! Litt mer aktivitet i hverdagen kan gi store resultater på vekten og trivselen. Husk! Uansett hvor sakte du løper, så knuser du alle de som blir liggende på sofaen :)! Bestemt deg? Er det da noe å vente på? Start din endringsprosess i dag! Jeg er her, klar for å støtte, veilede og inspirere deg hele veien gjennom din prosess. Lettere - sammen! For artikler, tips og triks Se min kurslederside på Facebook her Trykk gjerne "lik" og del med venner og kjente. Din prosess nå - Sees vi?!

Sted
Roede Standard nettkurs - 8 møter
Maria F. Ellingsen
nettkurs
Oppstart hver uke!

FULLT

Oppstart hver uke!
Roede Standard med videomøter - 8 møter
Maria F. Ellingsen
nettkurs
Ukentlig oppstart med videomøter tirsdager kl 20.30.

FÅ PLASSER

Ukentlig oppstart med videomøter tirsdager kl 20.30.
Roede Hold Vekten Webinar
Maria F. Ellingsen
nettkurs
Oppstart hver mnd, tirsdag kl 20:30 - etter avtale

LEDIG PLASS

Oppstart hver mnd, tirsdag kl 20:30 - etter avtale

Fant du ikke et kurs som passer?

Se våre nettkurs
Roede