Den følelsen...Følelsen av aldri å finne klær som passet eller aldri ha energi til gjøre noe annet enn å ligge på sofaen kveld etter kveld etter jobb. Noe måtte gjøres! Jeg slet selv med overvekt og forsøkte alt av ”slankemetoder”. Etter at jeg fikk sønnen min i 2002 gikk jeg ned 15 kilo ved hjelp av Roede-metoden og det er den eneste metoden som har hjulpet meg til å beholde vekten. Det og ikke måtte sulte seg for å gå ned i vekt, men rett og slett spise sunt og smart er det eneste som har funket for meg! Jeg vet hva som er godt for kroppen min og jeg kan til og med skeie ut en gang i blant. Jeg brenner for å hjelpe andre som er i samme situasjon som jeg har vært og føler du at du er klar for en endring nå, meld deg på kurs hos meg! Det er mye lettere å gjøre det sammen!

Min erfaring med Roede-metoden: Jeg gikk mitt første kurs i 2002 og har gått på kurs i fire perioder de siste 15 årene, så jeg er godt kjent med Roede-metoden. Det aller beste ved denne metoden er at du stort sett kan spise alt, i begrensede mengder. Du kan kose deg litt ekstra i helgen hvis du samler opp kosemerkene dine eller du kan fordele de litt ut over i uken. Hele familien kan spise den samme gode, sunne maten og det var viktig for meg med barn. Alle kan få det til!

Mine beste råd for å lykkes med varig trivselsvekt: Sett deg flere delmål underveis. Da blir det lettere å motivere seg selv. Fokuser på hva som er viktig for deg ved å gå ned i vekt. Velg en eller to viktige årsaker og fokuser på disse. Ta et og et skritt av gangen og fokuser på det positive. Også en bitteliten endring er et skritt i riktig retning!

Mine aktivitetstips: Jeg har stor tro på hverdagsaktivitet. Ta trappene i steden for heisen. Gå til butikken, ikke ta bilen. Det går fint an å ta med seg en sekk:) Gå på ski, jobb i hagen, ake med barna, mal huset, svøm i sjøen! Vær i bevegelse. Det er ofte ikke så mye som skal til. Finn en aktivitet som du synes er gøy og som du føler at du klarer å gjennomføre 1-2 ganger i uken.

Sted
Roede Standard nettkurs - 8 møter
Charlotte Blom-Johannesson
nettkurs
Etter avtale - oppstart hver uke!

LEDIG PLASS

Etter avtale - oppstart hver uke!
Roede Hold Vekten - nett
Charlotte Blom-Johannesson
nettkurs
Etter avtale med kursleder!

LEDIG PLASS

Etter avtale med kursleder!

Fant du ikke et kurs som passer?

Se våre nettkurs
Roede