Polar Ignite Kobber

Polar Ignite er en vanntett pulsklokke med avansert pulsmåling fra håndleddet og integrert GPS. Klokken hjelper deg til å pushe grensene dine og bli den beste utgaven av deg selv. Polar Ignite gir deg full oversikt over dagen din, og veileder deg mot et mer balansert liv.


Mål
‎43 x 43 x 8,5 mm

Vekt
‎35 g med reim, 21 g uten reim.

Batteri
‎165 mAh Li-pol batteri. Batteritid opptil 17 t i treningsmodus (GPS og pulsmåling fra håndleddet), opptil 5 dager i klokkemodus med kontinuerlig pulsmåling.

Display
Bevegelsesaktivert berøringsskjerm i farger (IPS TFT) med omgivelseslys-sensor (ALS). Alltid på-alternativ i treningsmodus. Oppløsning 240x204. Linse i Dragontrail-glass.

GPS
Integrert GPS og GLONASS. Assistert GPS for rask registrering av posisjon

Polar Ignite er en fleksibel treningspartner 

Du trenger ikke lenger bruke tid på å finne det rette treningsprogrammet for dagen – treningsveilederen FitSpark™ foreslår ferdiglagde treningsprogram tilpasset hvor godt du har restituert og dagsformen din. 

Polar Ignite er en utmerket treningspartner for løping, sykling og annen utendørsaktivitet; med integrert GPS registrerer klokken hastighet, distanse og rute.

I tillegg til viktige funksjoner som daglig aktivitetsmåling, skritt og kalorier, gir Polar Ignite deg detaljert informasjon om restitusjonen og dagsformen din.

Følg søvnstadiene dine og få detaljert søvnanalyse med den nye søvnregistreringen Sleep Plus Stages™. 
Slapp av i kroppen og ro ned hjernen med den nye pusteøvelsen Serene™. 

Designet for bruk 24/7

Med lav vekt og elegant design er Polar Ignite optimalisert for bruk 24/7. Du kan ha den på hele døgnet, og den passer godt til både arbeidsantrekk og treningsutstyr. Med berøringsskjerm i farger og 1 knapp er Polar Ignite enkel å bruke.

Art. nr 5509 

Pris: 2 299,00 kr