Polar OH1 - optisk pulssensor

Polar OH1 er et optisk pulsmålingsarmind som kombinerer allsidighet, komfort og enkelhet. Den passer komfortabelt rundt armen og registrerer pulsen med Polars egne høykvalitets optiske pulsmålerløsning.

Vekt Sensor 5 g, armbind 12 g

Høyde 9,5 mm

Diameter 29,85 mm

Armbånd Kan vaskes i maskin.

Minne 4 MB, opptil 200 timer med trening

Oppladbart batteri: 45 mAh litium-polymer-batteri

Vanntetthet 30 m

Polar OH1 armbindet passer perfekt, komfortabelt og diskret rundt armen din. Du kan gå med Polar OH1 både på overarm og forarm, slik du ønsker. Den er lett å ta på og av hvor som helst, når som helst.Reimen er laget av et mykt materiale og kan vaskes i vaskemaskin. Med Polar OH1 får du opptil 12 timers treningstid fra kun en lading. Du kan enkelt lade batteriet med USB adapteren som følger med Polar OH1.

Polar OH1 sender pulsen i sanntid til mange populære treningsapper for både iOS og Android telefonerog passer selvfølgelig til Polar Beat, Polars kostnadsfrie treningsapp. Foretrekker du å trene uten klokke eller telefon? Polar OH1 har internminne som kan lagre inntil 200 timer med treningsdata.

Du kan synkronisere treningsdataene med Polar Flow-appen og -nettjenesten, via Bluetooth eller med datamaskinen via USB adapteren.

Art. nr 5494Pris: 799,00 kr