Polar A370 Aktivitetsklokke Sort

En aktiv livsstil handler om å ta gode valg også utenfor treningsstudioet. Polar A370 holder deg i bevegelse i hverdagen – du får et daglig aktivitetsmål og påminnelser når det er på tide å bevege seg etter for lang stillesitting.

Vekt     31,7g (S), 37,3g (M/L)
Armbåndets tykkelse     13,5 mm
Armbåndets bredde     23,5 mm
Armbåndets material     Silikon
Armbåndsstørrelser     S, M/L
Teknologi

Vanntett (WR30)
Bred visningsvinkel, TFT-fullfargedisplay med kapasitiv berøringsskjerm
Skjermoppløsning 80 x 160 piksler (RGB)
Skjermstørrelse 13 mm x 27 mm
Polars egen optiske pulsmodul (2 grønne LED, 1 lysdiode, analogt grensesnitt)
Oppladbart 110 mAh-batteri

Batteritid opptil 4 dager med aktivitetsregistrering døgnet rundt, inkludert én time trening hver dag (uten aktive smartvarsler) med kontinuerlig pulsmåling

Bli bedre kjent med hjertet ditt

Finn ut hvordan hjertet har det i løpet av dagens alle gjøremål. Polar A370 har håndleddsbasert pulsmåling som måler pulsen din hele døgnet. Du får dermed en komplett oversikt over din egen daglige aktivitet. Polar A370 viser hvor mange kalorier du har forbrent, hva som var dagens høyeste og laveste puls, og hvordan pulsen varierer i løpet av dagen.
Når du trener, hjelper pulsveiledningsfunksjonen i Polar A370 deg med å trene med riktig intensitet, og motiverer deg mot kondisjonsmålene du har satt.

Bedre søvn med Polar Sleep Plus™

Tilstrekkelig og god søvn er avgjørende for god helse og velvære. Polars nye og avanserte Sleep Plus-søvnanalyse gir deg ekspertinfo om søvnen din og hjelper deg på veien mot en mer balansert livsstil.
Med Sleep Plus får du verdifull informasjon om søvnen din. Den registrerer søvntid og søvnkvalitet og oppdager automatisk om søvnen blir avbrutt. Du kan angi foretrukket søvntid og klassifisere søvnkvaliteten – og få tilbakemelding på søvnen. Finn ut mer om søvnmønstrene dine, og tenk over hvordan du kan utnytte natten optimalt.

Koble deg til

Polar A370 er bestevenn med telefonen din. Når du trener utendørs, bruker Polar A370 telefonens GPS-signal til å registrere fart og distanse og til å kartlegge ruten din.
Med smartvarslene i Polar A370 holder du deg oppdatert også når du ikke har tid til å sjekke telefonen. Du mottar varsler om innkommende anrop, meldinger, sosiale medier og kalenderavtaler direkte på Polar A370-skjermen.

Art. nr 5470


Relaterte produkter