Polar Loop 2 Hvit

Polar Loop 2 er en stilfull og vanntett aktivitetsmåler som får deg i bevegelse. Dette elegante armbåndet registrerer den daglige aktiviteten og til og med søvnen din. Slik får du motivasjon og veiledning til å komme i form og forbedre helsen.

Vekt 38 g
Tykkelse 10,8 mm
Bredde 20 mm

Steg og distanse
Registrerer stegene dine og distansen med utgangspunkt i steg.

Inaktivitetsalarm
Vibrasjon minner deg på å reise deg opp etter 55 minutter med sitting og legge inn aktive pauser i den daglige rutinen din.

Smart Calories
Forteller deg nøyaktig hvor mange kalorier du har forbrent. Den individuelle algoritmen er basert på dine personlige data: vekt, høyde, alder, kjønn og intensiteten på din fysiske aktivitet.

Aktivitetsmål
Viser deg hvor aktiv du har vært i løpet av dagen, og gir praktisk veiledning om hvordan du skal nå de daglige aktivitetsmålene dine. Deler opp de daglige aktivitetene i fem intensitetsnivåer: hvile, sitte, lav, middels og høy.

Puls under trening
Med et knappetrykk får du pulsen under treningen. Polar H7-pulssensor kreves for å registrere trening og for å importere trening til dagboken i Roede-klubben.

Søvn
Registrerer automatisk søvntid og søvnkvalitet. Se og lær fra søvnmønstrene dine i Polar Flow-nettjenesten og -appen.

Smart-varsler
Vibrerer og varsler deg om innkommende samtaler, meldinger og kalenderpåminnelser (bare iOS).   

Enkel trådløs synkronisering via Polar Flow-appen med Bluetooth® Smart. Egen USB-kontakt for lading og datasynkronisering med PC eller Mac via Polar FlowSync Bluetooth® Smart.
Kompatibilitet for Polar Flow-nettjenesten med Mac OS X 10.6 eller nyere og PC Windows XP, 7, 8
Oppdaterbar programvare.
Brukergrensesnitt på flere språk: engelsk, spansk, portugisisk, fransk, dansk, nederlandsk, svensk, norsk, tysk, italiensk, finsk, polsk, russisk, kinesisk, japansk.

Art. nr 5428