Safe Hands grytevotter

Det å lage mat sammen og spise et felles måltid er fine samlingspunkt for familien. Det er mye god og viktig læring i at barna deltar i matlagingen og det motiverer dem til å smake på nye matvarer og retter.
Her er et produkt som gjør det enkelt å la alle være med på kjøkkenet!

  • De første grytevottene laget for barnehender
  • Ekstra lange slik at man ikke brenner underarmene
  • Silikongrep for bedre grep og ekstra beskyttelse
  • Magneter holder dem sammen og gjør at de kan henges på ovn og kjøleskap


Alegra er 8 år og har designet Safe hands. Hun vill løse utfordringen med at barn ofte brant seg på hendene og armene.


"Det finnes flere alternativer man kan bruke for å ta ut varme ting av ovnen. Alt fra grytekluter til grytevotter av ulike typer. Ingen av disse er designet for barn. Jeg testet de ulike typene og fant at grytevotter var den tryggeste typen. De dekker og beskytter hele hånden. Dagens votter er alt for store til barn og når de ikke passer perfekt så er de ikke gode eller trygge å bruke.

Det første steget var å finne den rette størrelsen og lengden. Jeg har designet de slik at de går høyt opp på underarmen så man ikke brenner seg der. Et problem med mange votter er at det er vanskelig å få ordentlig grep rundt det man skal ta ut og inn. For å løse det så designet jeg et silikongrep ytterst. Det gir et godt grep. Safe Hands holdes sammen med magneter og de kan også festes på kjøleskap eller ovner.

Jeg håper du liker Safe Hands og at med dem så kan du gjøre enda flere oppgaver på kjøkkenet."

Art. nr 5492 


Pris: 199,00 kr