Clever Cutter

Clever Cutter er en revolusjonerende 2-i-1-kniv med eget skjærebrett. Kutter ulike matvarer enkelt og uten søl. Merket med Roede-kjøkkenet.

149,00 kr

Oxo Salatslynge Mini

Oxo salatslynge mini (2,5L) passer godt til mindre salater, spinat, urter og bær. Et trykk på pumpen setter slyngen i gang, og den stoppes med et trykk på bremseknappen.

449,00 kr

Lunsjboks med innsats

Helt tett plastboks med tre innsatser, som passer perfekt til matpakken! Her kan du legge brødskiver, pålegg og frukt eller salat hver for seg, slik at alle matvarene holder seg friske og innbydende!

129,00 kr

Stay Fresh vacuum Mini

Reduser matsvinnet! Oppbevaring av matvarer i vakuum forlenger holdbarhetstiden med 2-5 ganger mot tradisjonell oppbevaring. Inneholder pumpe og 3 poser.

159,00 kr

Fruktpose

Legg fruktbiter i posen. Blås opp, og frukten blir vacuumpakket. Holder seg frisk lenge! Perfekt til matpakke, på tur eller på jobben. Pakker a 10 stk.

20,00 kr

Contigo Termokopp

Smart kaffekopp som ikke lekker, 100% lekkasje- og sølefri. Doble vakuumvegger holder innholdet kaldt i 12 eller varmt i 4 timer!

299,00 kr

Oxo Spiralizer

Med hjelp av en spiralizer lager du enkelt grønnsaksspagetti, vakre dekorasjonspiraler eller kunstneriske grønnsaker til salaten din.

279,00 kr

Grønnsaksmandolin

Nå blir det lettere å kutte grønnsaker! Denne behendige mandolinen skjærer enkelt grønnsaker i tre ulike tykkelser. Matholderen beskytter fingrene dine når du jobber.

249,00 kr

Smart Mix miksebolle

Smart Mix fra Kidzdesignlab er en superstødig miksebolle, som er lett å helle av og ikke søler. Med eggknekker og visp-viler. Rommer 3 liter.

199,00 kr

Safe Hands grytevotter

Safe Hands fra Kidzdesignlab er de første grytevottene laget for barnehender, med lange slik at man ikke brenner underarmene. Silikongrep for ekstra beskyttelse.

199,00 kr

Sportsblender Rosa

Blender som blander rett i drikkeflasken din. Kommer med to stilige 0,6 liters drikkeflasker.

299,00 kr

Contigo Infuser

Gi vannet smak med den nye Contigo Cortland Infuser. Fyll koppen med frukt eller urter og fest den til bunnen av flasken.

299,00 kr

Paiform

Paiform med slipp-lett-belegg og løs bunn. Trykk bunnen opp, og paien løsner lett og fint.

149,00 kr

Damprist silikon og plast 25cm

Hvis du skal dampe pinnekjøtt, fisk eller forskjellige grønnsaker er denne risten super. Laget i silikon og plast. 25 cm i diameter.

89,00 kr

Steketermometer, krom

Ditt viktigste redskap når du steker store stykker kjøtt! Et elektronisk steketermometer sikrer deg et bra resultat hver gang. Kombinert timeur og steketermometer.

159,00 kr

Stekefolie

Stek uten fett med teflonark - i panne og på bakeplate. Svært nyttig som underlag i stedet for fett. Roede-butikkens bestselger!

59,00 kr

Stekefolie 3-pakk

Kjøp 3 stk stekefolie i én pakke. Svært nyttig som underlag i stedet for fett. Roede-butikkens bestselger!

159,00 kr

Toast pose

Nå kan du lage toast direkte i brødristeren. Toastposen i teflon kan brukes opptil 100 ganger og kan vaskes i oppvaskmaskinen.

55,00 kr