Snart kommer mai – festdager, helligdager og det er masse hyggelig som skjer. Kanskje skal du i konfirmasjon, bryllup eller dåp og plutselig oppdager at bunaden eller dressen er for trang. Med små og smarte grep kan du enkelt komme tilbake der du var i fjor, uten å forsake verken den gode maten, matgleden eller sosiale sammenkomster.

Små grep kan gjøre underverker som varer

Har bunaden blitt litt  trang i livet? Med litt hjelp på veien så kan du fint klare å ta av 3-4 kg på et Roede ekspress kurs ved å gjøre noen små og enkle grep. Kanskje er det en litt for trang bunad som gir deg et kick-start til en endring – en endring du egentlig har vurdert en liten stund. Kortsiktig vil et kurs bidra til at bunaden passer, men på lang sikt vil du likevel få brukt for kunnskapen du har fått med deg gjennom kurset. Du vil også lære såpass mye at du slipper en for trang bunad neste år – samme tid.

Viktig symbol!

Det er knyttet mye symbolverdi til bunaden. I mange tilfeller er den gitt som gave – kanskje til konfirmasjon eller bryllup. Noen ganger er den gått i arv, og ofte kjenner man den som har sydd bunaden. Noen har gjort det selv. Dessuten sier bunaden noe om sin egen tilhørighet. For alle som ønsker å gå ned i vekt er det viktig å sette seg realistiske mål, enten det er å komme inn i bunaden, et visst antall kilo eller å komme i bedre form.

Hva er et Roede Ekspress kurs?

Roede Ekspress passer godt for de som bare skal ned 2-4 kilo. Kurset varer under en måned og på kort tid kan du lære om et bedre kosthold, uansett om målet er å gå ned i vekt eller ikke. Et ekspress kurs passer for deg som ikke har tid til å følge et vanlig kurs over 8 ganger eller for deg som skal ned få kilo på relativt kort tid. For mange er dette kurset også ideelt dersom du trenger å “hente” tilbake gode de gode vanene du i utgangspunktet lever etter. Kurset vil gi deg ny motivasjon til å opprettholde gode levevaner.

Personlig veiledning og fellesskap

På kurset får du personlig veiledning, råd og tips til hvordan du kan gå ned i vekt. Du får nyttig kunnskap om sunt kosthold og fysisk aktivitet, og lærer hvordan du skal leve med nye og sunne vaner over tid. I tillegg til oppfølging og støtte fra kurslederen din, hjelper fellesskapet i gruppen og oppmuntringen fra de andre på kurset deg til å lykkes med å gå ned i vekt på en sunn måte.

Hiv deg rundt – gjør små endringer og du skal se bunaden passer til 17 mai!

Les også: Aldri mer trang bunad.

Lykke til!