Nå kan vi telle på en hånd dager igjen til jul, og mange retter og tradisjoner skal kanskje følges opp før julen ringes inn. Dersom du kjenner at stresset øker og tiden blir knapp, så er et felles juleverksted være løsningen!

Vi oppfordrer deg til å ta deg tid for å roe ned, være tilstede og hygge deg med små prosjekter som du kan gjøre sammen med familie og venner. Lag gjerne deres eget juleverksted som rommer produksjon av tradisjonelle krokker og glass med smakfullt innhold. Kanskje du for en gangs skyld kan bruke “Norgesglassene” dine til noe nytt og spennende?

Tomatsild

Hjemmelaget sild tilhører julekoldtbordet.

Da kan du både få unna noen gjøremål, som du ellers ikke ville prioritert og samtidig kunne dele litt av forberedelsen og opplevelsen knyttet til julens mange kjære tradisjoner.

Eller kanskje du rett og slett skal lage noen egne oppskrifter der dere legger til og gjør innholdet til deres. Det kan bli en fin start på sunne og gode vaner som hører julen til.

Eplechutney

Vår kalendergave til deg denne dagen er tips til fine oppskrifter som kan fungere under årets juleverksted på kjøkkenet!

Tips til små prosjekter som du kan hygge deg med før jula starter

Appelsinmarmelade

Følg oss videre i førjulstiden

Vi gleder oss til jul og til å dele flere tips, oppskrifter, aktiviteter med mer i vår lille adventskalender “Mens vi venter på julen”. Lik og del vårt FB-arrangement slik at flere få gleden av å delta: https://www.facebook.com/events/2050405295063043

Vi ønsker dere alle en fortsatt fin førjulstid!