­– Jeg var norgesmester i jojo-slanking, sier Janne Brandsgård. Jeg har prøvd alle pulverkurer som finnes og krampetrent på treningsstudioer, men jeg ga alltid opp etter noen måneder.

Janne kom over en artikkel i et ukeblad som sammenlignet ulike slankekurer. Artikkelen viste at Roede-metoden er den beste. Det førte til at hun meldte seg på Roede-kurs i august. Nå er hun 11 kilo lettere, og et faretruende høyt kolesterolnivå er nede på sunt nivå. Dessuten har hun oppdaget at Roede ikke er en slankekur, men en metode for å bygge nye vaner. Janne har kjøpt seg romaskin, som hun trener med til hverdags. I helgene går hun lange turer.

– Det aller viktigste er veiledningen jeg får om kosthold, sier hun. Jeg spiser mer enn jeg har gjort noen gang, men nå spiser jeg den maten kroppen min trenger.

Roede-appen gjør det utrolig enkelt å holde oversikt. – Det er ikke noe hokuspokus egentlig, sier Janne, det er jo bare vanlig mat. Resultatet er at jeg har mer overskudd. Før sov jeg en time på sofaen, det gjør deg aldri nå.

Etter 5 måneder på Roede-kurs er Janne 11 kilo lettere og kolesterolet er tilbake på et sunt nivå.

Vi har også forandret oss

Dagens Roede-metode handler om å bygge gode vaner som varer. Kursene er basert på den nyeste forskningen om helse, ernæring og over 45 års erfaring med hva som skal til for å få til varige endringer i forhold til vekt og sunne levevaner.

Dette får du på kurs

Når du melder deg på kurs får du moderne digitale verktøy, en motiverende kursbok, 1000 supergode oppskrifter, smarte treningstips og personlig oppfølging av en sertifisert Roede-kursleder.

Det er enkelt å melde seg på