Kristine_kkmila_1000x650

Før jeg virkelig kan starte min karriere som blogger for Roede-magasinet vil jeg fortelle deg litt om hvem jeg er og hvorfor dette betyr så mye for meg. Jeg har lyst til å bruke Roedebrikkene for å presentere meg – matglede, aktivitet, motivasjon og mestring og lettere sammen.

På den måten kan jeg gi deg et bilde av hva Roede-metoden gjør for meg og min hverdag, og hva jeg legger vekt på som kursleder.

convention

Meg og to venninner på Shape up convention høsten 2015


 

Først vil jeg si litt om bakgrunnen min. Som du kanskje har skjønt, er navnet Kristine Telebond. Jeg kommer i fra trivelige Trøndelag, nærmere bestemt vakre Klæbu kommune. Heldigvis kommer jeg fra en sunn og sporty familie.

Mamma har kontroll på kjøkkenhagen og drivhuset, og sørger for at det bonger av friske grønnsaker hver eneste høst. Pappa har vært den som har smurt ski, kjørt til og fra trening og jaktet fugl og vilt. Brødrene mine står for toppidretten i  familien, hvor det satses for fult på langrenn fra morgen til kveld. Mens jeg er Kristine-kursleder, mosjonist og matglad.

Pappa og mamma på World Cup-avsluttingen i Holmenkollen.

Pappa og mamma på World Cup-avsluttingen i Holmenkollen.

Meg, Perry og favoritt brødrene (Magnus og Eirik).

Meg, Perry og favoritt brødrene (Magnus og Eirik).

For tiden bor jeg sammen med kjæresten, Rune, og hunden, Perry, i en leilighet på Disen i Oslo. Det tar oss 10 minutter å gå til markagrensa og SatsElixia fins i alle retninger.

På dagtid er jeg avdelingsleder på en Aktivitetsskole og på kveldstid er jeg kursleder. Med andre ord, livet smiler akkurat nå og vi trives utrolig godt i hovedstaden.

Ut på tur med Rune - Kromgruverennet 2015  - Røros

Ut på tur med Rune – Kromgruverennet 2015 – Røros


 

Så tilbake til disse Roedebrikkene..

MATGLEDE – For meg er matglede sååå mye, det kommer jeg til å skrive en del om i tiden fremover. For mine matgleder dukker opp til stadighet, vet du hvorfor? Fordi jeg elsker mat, og er veldig glad i å prøve nye oppskrifter. Det er viktig for meg at maten jeg lager er god, sunn, gjerne rask å lage og at jeg kan NYTE den.

Før jeg ble kjent med Roede-metoden brukte jeg mye tid på å prøve ut forskjellige kake- og bakstoppskrifter. I løpet av kurset valgte jeg heller å forsøke meg på oppskriftene i Roede-boka og på nett. Gjett om jeg fant mye godt og enkelt!? Som Roede-blogger kommer jeg til å dele mange oppskrifter med deg, så liker du å utforske litt på kjøkkenet og ende opp med et sunt og deilig resultat, er dette bloggen for deg.

En annen ting som er utrolig kjekt med å følge Roede-metodens anbefalinger er at man slipper å droppe en matvaregruppe eller kjøpe dyr mat på helsekost’n. Jeg er hvertfall alt for glad i pizza, burger, tortilla, potet, knekkebrød o.l. til å gå på lavkarbo! Og tenk om jeg måtte spist overprisede alger fra helsekosten for å være sunn.. åh nei, det er ikke matglede for meg. Jeg er størst fan av å handle inn VANLIG mat i VANLIGE dagligvarebutikker jeg.

En tredje ting som er helt avgjørende for meg når det gjelder kostholdsvalg, er at jeg kan spise den samme maten som kjæresten min. Matglede handler også om å kunne gå ut å spise på restaurant en gang i blant og bli invitert på middag til ei venninne, uten å måtte ta med maten selv. Jeg trenger ikke bekymre meg, fordi jeg lever på helt vanlig mat og jeg kan tillate meg både HVERDAGSKOS