– Det sier Camilla Marie Moyle, 48 år fra Lillesand, som omtaler seg selv som tidenes sofagris. Men det var den gang da!

Det var for tre år siden at hun innså at hun måtte gjøre noe med vekten.

– Jeg hadde slitt med vekten min i mange år. Men for noen år siden skjedde det virkelig noe med kroppen min. Jeg var så sliten, og lurte veldig på hvordan jeg ville klare å jobbe 100% fram til jeg ble pensjonist. Jeg slet med migrene og var ofte syk og sykemeldt.

Mens flere av hennes venninner valgte å ta slankeoperasjon, gikk Camilla helt andre veier.

– Ville finne min egen måte

– Jeg hadde prøvd både Roede og ulike dietter i midten av 20-årene uten særlig suksess, så jeg vurderte også slankeoperasjon. Men med både hus, hjem, barn og familie ville jeg klare det ved å spise vanlig mat! Uten pulver. Jeg hadde lyst til å endre livsstil, og tenkte at “denne gangen skulle jeg for pokker holde vekten av”!

Camilla var dessuten opptatt av å bevare matgleden.

– Pappa måtte fjerne magesekken sin i forbindelse med kreft. Han mistet all matglede. Han var sjokkert over at folk valgte å fjerne denne matgleden med vilje, som jo gjerne skjer etter en slankeoperasjon. Og man kan ikke reversere det. Det er drastisk! Med Roede kunne jeg gå min vei, og finne min måte å lykkes på. Jeg hadde ingen tanker om hvor mye jeg ville ned i vekt, jeg skulle bare gå veien og se det an.

Les også saken fra LillesandPosten (+): Camilla har gått ned over 40 kg – nå har jeg lyst til å være aktiv.