Spent og glad før avreise

Roede-camp 2018 ble arrangert på Geilo i helgen som var. Spent og glad, talte jeg ned dager i mange uker før vi dro avgårde med tog fra Bergen fredag morgen, til et Geilo som skulle bade i solstråler og varmegrader. I kofferten hadde jeg sikkert 10 tights og treningstopper, samt annet som er nødvendig til en helg på hotell. Sprengfull, var den i hvert fall!

Man trenger ikke alltid så mange ord når man har herlige bilder fra helgen. Så det er bare å scrolle i vei. Her er en smakebit av det vi fikk oppleve:

Og med meg i kofferten hadde jeg selveste Roede-kjendisen min, Rune Halland. Jeg hadde snakket pent med konen, og det ble heldigvis ikke noe sjalusidrama.

Matlagingskurs

Johannes Grøndl, kokk fra Godtlevert og vår egen Unni Vada Coldevin, hadde to økter med matlagingskurs. Temaet dene gang var “Street food”, og her ble det tryllet frem mye godt! Bare ta en titt:

Johannes Grødal og Unni Vada Coldevin – et kanonteam på kjøkkenet!

Ser det ikke fristende ut? Her er det laget lekre lefseruller!

Mye godt, fristende og innbydende.

Her er noen av de som deltok på matlagingskurset. Blir nok noen glade gjester som kommer på besøk til disse i ettertid.

Foredrag

På agendaen hadde vi flere foredrag, som omhandlet kosthold, trening og ikke minst stressmestring. Med navn som Jeanette Roede og Linn Murphy på listen ble dette godt gjennomført, og kunnskapslystne Roede-campere fikk ny innput å ta med seg hjem.

Foredragene ble holdt av blant annet Jeanette Roede.

Litt om Roede-kostholdet!

Noen faktaopplysninger må man ha med.

Og stressmestring, mange som kunne hatt godt av å være der!

Trening

Linda Hetlevik, Sølve Sundrehagen og Lene Grøsland, var blant instruktørene som ledet treningen an.

Det var et rikt utvalg av treningstimer å velge mellom. Sølve Sundrehagen fikk starte hele showet, med “Dance your ass off” i stekende sol den første dagen.

Hvilket fyrverkeri av en mann, det var moves som jeg selv bare hadde drømt om å tørre å prøve, og det var langt ut av komfortsonen for flere. Rune Halland (på bildet lengre opp) hadde latterkrampe nesten gjennom hele seansen, og gjorde sitt beste for å henge med.

Skulle hatt en sånn en her i Bergen. En helt egen Ricky Martin.. nei, enda bedre faktisk!

Sølve var utrolig god på å justere seg – og gjøre timen god og gøy for oss alle. Passet godt til både godt trente, og vanlig trente mennesker. Vi koste oss veldig!

Sirkeltrening

Videre hadde vi sirkeltrening med klassiske styrkeøvelser. Mange poster og korte økter, bidro til at tiden fl&os