Start dagen med en sunn og næringsrik frokost så får du god energi til å ta fatt på dagens gjøremål! Her får du våre 7 sunne og enkle tips til frokost.

1. Yoghurt
Lag en kjapp og frisk frokost med yoghurt eller skyr. Topp gjerne med frukt, bær, nøtter og korn. Har du prøvd skyr med cottage cheese og bær?

2. Hjemmelaget müsli
Müsli eller frokostblanding er godt å ha til både yoghurt, cottage cheese, mager vanilje kesam og lignende. Prøv våre oppskrifter på hjemmelaget müsli og frokostblanding.

3. Grøt
Grøt er mettende og godt, og kan varieres mye. Den kan lages både varm og kald, med ulike typer korn og med forskjellig topping. Lag kjøleskapsgrøt kvelden i forveien, og du har frokosten klar neste morgen! Eller hva med å prøve byggrynsgrøt?

4. Knekkebrød
Om du lager de selv eller kjøper ferdig i butikken er knekkebrød er godt alternativ til frokost. Bruk forskjellige typer pålegg – en av mine favoritter er avokado, kalkunskinke og paprika. Oppskrift på deilige hjemmelagde knekkebrød finner du her.

5. Smoothie
En frisk og god frokost som du enkelt kan ta med i farten. Topp gjerne med nøtter eller havregryn så metter den lengre. Prøv vår forfriskende havresmoothie.

6. Hjemmelaget brød
Hva er vell bedre en ferskt brød? Brød inneholder både vitaminer, mineraler og kostfiber som er bra for oss.  Bak gjerne flere brød samtidig og frys ned, så har du alltid godt brød tilgjengelig. Prøv vårt grovbrød med havregryn  eller saftige rugbrød.

7. Vafler
Vafler er nok mest forbundet med kos og dessert, men disse fullkornsvaflene passer like godt til hverdag som til fest. De er grove og fiberrike, og en god erstatning for brødskivene. Imponer dine kjære med en luksusfrokost!

Håper dette var til inspirasjon og at du kanskje prøver deg på en ny vri på frokosten!

Hilsen Vilde

Hva er din favoritt til frokost? Fortell gjerne i kommentarfeltet nedenfor!

Les hele artikkelen på bloggen.