I dag er finnes det mange som leverer matkasser med oppskrifter og råvarer til ukens middager rett på døra. Har du ikke prøvd det ennå og er usikker på om dette er noe for deg? Da kan du få et innblikk i hvordan det fungerer og hvorfor det funker som fjell.

Matkasser har ofte forskjellige profiler, noen har fokus på at det skal være kjapt og veldig enkelt, andre gourmet, noen hverdagsmat mens andre har fokus på at det skal være smakfulle og næringsrike middager. Så her er det opptil hver og en hva som er viktig og riktig for seg og sin familie.

Roede og Godtlevert har satt sammen en fristende matkasse som gjør det enklere å spise sunt og godt. Med Roedekassen får du spennende, fristende og velsmakende middager fra hele verden, som alle i familien kan like. De siste 3-4 årene har Roedekassen kommet best ut når de sunne matkassene har blitt testet. De positive kommentarene her hengt løst, og hovedbudskapet er at kassen byr på sunn mat som smaker godt.

“Det er ingen tvil om hvilken kasse testpanelet ville valgt igjen om de hadde latt smaksløkene bestemme, og det skal man jo!”

Les også: Roedekassen – en sunn matkasse.

Her er 7 grunner til at Roedekassen er en god matkasse for aktive folk og familier som vil spise passe sunt i hverdagen

Spar tid

Når du bestiller Roedekassen kan du bestille for enten 3-, 4- eller 5 -dager. Da er middagene ferdig tilrettelagt, og du slipper å bruke tid på å planlegge og handle inn maten. Ettermiddagen blir mer bekvem, og du har litt mer tid til matlagingen og til å nyte middagen. Ta et oppgjør med deg selv og finn ut hvor mye tid du bruker på å planlegge og handle inn middagsmaten! De fleste sparer mye tid på denne løsningen, slik at man heller kan bruke tiden på morsommere ting.

Sunne og næringsrike middager

Oppskriftene i Roedekassen har stort fokus på den ernæringsmessige sammensetningen, i tillegg til at middagene skal smake godt. Middagene inneholder rikelig med grønnsaker. Vi bruker både hvitt og rødt kjøtt, og varierer med både fet og mager fisk. Likeså bruker vi fullkornsprodukter av ris, pasta og andre produkter som bulgur og couscous. Kassen er full av næringsrike og mettende råvarer slik at du og familien får fullverdige og smakfulle middager.

Den 5. retten er alltid vegetarrett. Det er fordi vi ønsker å ha fokus på viktigheten av å redusere kjøttforbruket vårt til fordel for mer grønnsaker og belgvekster.