Er du lei av jaget etter perfekt ditt og perfekt datt? Bli med på Roede-kurs,- og la de andre jage etter det såkalt perfekte. På Roede-kurs lærer du ikke å slutte med noe, men du lærer å balansere livsstilen din, slik at du kan nyte livet på en bedre måte. Høres det fristende ut? Trivselsvekt er målet, og den definerer DU. På veien til trivselsvekta er matglede, aktivitet, motivasjon og mestring noen av ingrediensene. Det er lettere å nå trivselsvekta sammen med andre. Hiv deg med!

Min erfaring med Roede-metoden: Det beste med Roede-metoden er at den er til å leve med. Jeg nekter å slutte helt med den gode maten jeg liker, men jeg går med på å justere ned inntaket og bytte til noe som faktisk smaker like godt. Dette fikk jeg hjelp til da jeg gikk på kurs. I tillegg fikk jeg hjelp til å utfordre tidsklemma, slik at etterlengtet fysisk aktivitet igjen kunne bli en del av hverdagen. Som kursleder er den beste erfaringa å se hvordan kursdeltakerne glitrer på vei mot en bedre livsstil, og ikke minst når de er der de vil være. Man skal velge sine kamper i livet, og kampen for ei bedre helse er en av kampene som er verdt å ta.

Mine beste råd for å lykkes med varig trivselsvekt: STARTE med jobben for å komme dit, og hele tida minne seg selv på hvorfor man begynte.

Mine aktivitetstips: Finn aktiviteter som gir deg noe utover at pulsen øker. Se sjarmen i all slags vær, slik at ”dørstokkmila” blir lettere. Bruk musikk som ber deg om å røre på deg! - Gjør nokka artig!

Tid på dagen
Sted

Fant du ikke et kurs som passer?

Se våre nettkurs
Roede