Jeg er en aktiv dame som er glad i å lage mat og spise god og sunn mat. , Jeg liker å ha fokus på helsen min for da for jeg så godt humør og herlig overskudd. Jeg holder meg i aktivitet både inne og ute , med variert trening og turer. Til daglig jobber jeg i butikk , men på tirsdag kvelder fra høsten av er jeg Roede kursleder i Godvik. Jeg gleder til å møte mange nye mennesker og støtte og hjelpe hver og en på sin reise til å endre livsstil .

Min erfaring med Roede-metoden: Jeg har gått på Roede kurs hele 3 ganger, etter mine 2 barn som er 23 og 28 år og nå i vinter for å for justere meg inn i gode vaner igjen. Roede metoden er helt normal mat som alle liker og kosen kan du beholde i helgene med fokus på litt sunnere kosemat.

Mine beste råd for å lykkes med varig trivselsvekt: Mitt beste råd er vær ærlig med deg selv, finn ditt svakeste punkt. Fokusere på å endre en og en vane, husk at det er forskjell på hverdager og helger . Hvis du kan være i aktivitet vil det hjelpe deg til å oppnå bedre helse både fysisk og mentalt, Jeg vet du kan klare det du må også tro på det . Mitt mantra : Man må yte for å nyte :) Da blir livet så mye lettere !

Mine aktivitetstips: Kan du klare å være i aktivitet i snitt 30 minutter hver dag vil det hjelpe det for å få bedre helse og beholde den. Gjør noe som du liker , men av og til må vi gjerne tvinge oss å gjøre en aktivitet noen ganger før det blir gøy å utføre .

Roede Hold Vekten Drop-in
Veronica Pedersen
Bergen Sentrum: Bryggen, Bredsgården 1
Etter avtale med kursleder

LEDIG PLASS

Etter avtale med kursleder
Roede For 1 - 8 ganger
Veronica Pedersen
Bergen Sentrum: Bryggen, Bredsgården 1
Etter avtale med kursleder

LEDIG PLASS

Etter avtale med kursleder

Fant du ikke et kurs som passer?

Se våre nettkurs
Roede