Er du endelig klar for å gjøre positive endringer i ditt liv? Bli med på kurs og få bedre helse og mer overskudd. Jeg er Trude, jeg bor i Oppdal sammen med min samboer og mine to barn. Jeg har drevet med livsstilsveiledning siden 2012 og har en 5-årig utdannelse innen ernæring, helse og vektreduksjon. Ernæring og matglede er min lidenskap. Jeg ønsker at du skal få oppleve gleden i god og sunn mat og finne den beste livsstilen for DEG!

Min erfaring med Roede-metoden: Jeg har gjennom hele mitt voksne liv levd etter Roede-metoden og den har også hjulpet meg å kommet tilbake til min trivselsvekt etter fødsel. Det som er så fint med Roede-metoden er at den passer for hele familien. Med små barn i hus er det viktig for meg å kunne spise det samme som resten av familien. Roede-metoden gjør det enkelt å komme tilbake på rett kurs etter en periode med mange utskeielser, samtidig som du kan spise deg mett og spise mat du er glad i.

Mine beste råd for å lykkes med varig trivselsvekt: Prioriter deg selv, ta ansvar for din livsstilsendring, ikke sammenligne deg selv med andre og NYT reisen til et sunnere og friskere liv.

Mine aktivitetstips: Litt er bedre enn ingenting. Man skal ikke kimse av litt ekstra hverdagsaktivitet, som det å ta trappen i stedet for heisen eller å parkere litt lenger unna. Ha litt fengende musikk på øret når du gjør husarbeid, dans litt og ta noen treningsøvelser imellom. Gøy og effektivt!

Tid på dagen
Sted

Fant du ikke et kurs som passer?

Se våre nettkurs
Roede